Latest News

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Σκηνές τρόμου στην Κρήτη: Επίθεση με πυροβολισμούς σε καφενείο - Δύο τραυματίες, ο ένας σοβαρά

 Επίθεση με πυροβολισμούς δέχθηκαν δύο άνδρες  έξω από καφενείο...στην Κρήτη.

Η επίθεση με πυροβολισμούς σημειώθηκε στον Αξό Μυλοποτάμου όταν ένας άνδρας- ή και περισσότεροι  με όπλο τραυμάτισε τους άλλους δύο. Μάλιστα  ο ένας εκ των δύο τραυματιών, ο 50χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου, έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ. Ο δεύτερος τραυματίας είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Το συμβάν έλαβε χώρα μεταμεσονύχτιες ώρες  έξω από το καφενείο του ενός εκ των θυμάτων της επίθεσης, όταν ο 50χρονος μαγαζάτορας έκλεινε το καφενείο μαζί με τον 56χρονο υπάλληλό του.

Όλα συνέβησαν στη 1:00 τα ξημερώματα σε χρόνο που έκλεινε το καφενείο στην Αξό. Άγνωστος ή άγνωστοι πυροβόλησαν προς τον ιδιοκτήτη πολλές φορές ενώ ένα βλήμα τραυμάτισε το δεύτερο πρόσωπο που βρισκόταν στο χώρο. Ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ για το αιματηρό περιστατικό και για το γεγονός ότι οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν αρχικώς στο κέντρο υγείας Ανωγείων και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του αγνώστου δράστη ή δραστών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μάρτυρες δεν υπάρχουν, αλλά η αστυνομία εξετάζει πληροφορίες που κάνουν λόγο για συντοπίτη του ιδιοκτήτη καφενείου με τον οποίο είχαν έντονες διαφορές. Από το σημείο της επίθεσης η αστυνομικοί συνέλλεξαν πέντε κάλυκες και τρία βλήματα.