Latest News

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στην Εύβοια: Πυροβόλησε με καραμπίνα στο κεφάλι την σύζυγό του! - «Δεν πέρναγα καλά μαζί της».

 Ένας  88χρονος συνελήφθη επειδή πυροβόλησε και σκότωσε την 84χρονη σύζυγό του, στο σπίτι τους στη Χαλκίδα...το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο ηλικιωμένος ομολόγησε πως πυροβόλησε τη σύζυγό του με δίκαννο κυνηγετική του καραμπίνα στο κεφάλι. 

Το θύμα βρέθηκε νεκρό σε πολυθρόνα σε ένα μπαλκόνι του σπιτιού.

Η αστυνομία έκανε έρευνα στο οίκημα και συνέλλεξε στοιχεία αλλά και κατασχέθηκε η καραμπίνα για την οποία ο γυναικοκτόνος φαίνεται πως έχει άδεια κατοχής. Επίσης, συλλέχθηκαν δύο κάλυκες και κυνηγετικά σκάγια.

«Δεν πέρναγα καλά μαζί της. Υπήρχαν θέματα και τελικά έφθασε ο κόμπος στο χτένι». Με αυτά τα λόγια προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του ο 88χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 84χρονης συζύγου του στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις ως προς το κίνητρο της δολοφονίας, παρά δήλωσε πως μεταξύ αυτού και της συζύγου του υπήρχαν προβλήματα που τελικά τον οδήγησαν στο έγκλημα.