Latest News

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ: 4 νεκροί μετά από πυροβολισμούς - Κρατείται ένα ύποπτος (ΒΙΝΤΕΟ)

 Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σε νέο περιστατικό με πυροβολισμούς... στη Φιλαδέλφεια.

Για το νέο περιστατικό πυροβολισμών στις ΗΠΑ ένας ύποπτος έχει τεθεί υπό κράτηση, ανέφερε o Philadelphia Inquirer, επικαλούμενος την τοπική αστυνομία. Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Φιλαδέλφειας επιβεβαίωσε στο Reuters ότι υπάρχουν «πολλά θύματα από πυροβολισμούς», αλλά δήλωσε ότι δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες περαιτέρω λεπτομέρειες.

Οι λεπτομέρειες για το περιστατικό των πυροβολισμών το βράδυ πριν από την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ ήταν ασαφείς, αλλά το επεισόδιο φέρεται σημειώθηκε στο τμήμα Κίνγκσεσινγκ της νοτιοδυτικής Φιλαδέλφειας, γράφει ο Guardian. 

Λίγο πριν από τις 8.40 το βράδυ της Δευτέρας, αστυνομικοί δήλωσαν ότι είχαν συλλάβει έναν άνδρα ύποπτο που φορούσε βαλλιστικό γιλέκο και εντόπισαν ένα τουφέκι και ένα πιστόλι σε ένα κοντινό σοκάκι, ανέφερε ο Philadelphia Inquirer. Τόσο ο Inquirer όσο και ο τηλεοπτικός σταθμός WPVI της Φιλαδέλφειας, θυγατρική του ABC News, σημείωσαν ότι δύο από τα άτομα που πυροβολήθηκαν ήταν ανήλικοι, αλλά δεν ήταν σαφές αν ήταν μεταξύ των νεκρών.

Κανένας αστυνομικός δεν πυροβόλησε κατά τη διάρκεια της σύλληψης, δήλωσε η αστυνομία στον Philadelphia Inquirer. Τουλάχιστον έξι κάλυκες βρέθηκαν στο δρόμο, όχι μακριά από το σημείο όπου βρισκόταν ένα από τα θύματα, ανέφερε ο Philadelphia Inquirer.