Latest News

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

«Με λένε Τσιτσιπά και είμαι ερωτευμένος» - Ο Έλληνας τενίστας έχει κατακλύσει τα social με... καρδούλες για την Μπαντόσα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς  και η Πάουλα Μπαντόσα είναι το νέο καυτό ζευγάρι του παγκόσμιου τένις, με τη σχέση τους να επιβεβαιώνεται μέσα από αναρτήσεις αλλά και σχόλια στα... μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αλλά και η 25χρονη επίσης τενίστρια χώρισαν από τους πρώην συντρόφους τους και βρήκαν ο ένας στον άλλον την… αδερφή ψυχή τους! Οι πρώτες φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου, όταν και έγινε γνωστό ότι στα προφίλ που διατηρούν και οι δύο στο Spotify έχουν βάλει κοινή τους φωτογραφία.Πλέον όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα δεν κρύβουν από τίποτα και κανέναν ότι ζουν έναν μεγάλο και θυελλώδη έρωτα!

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε μόλις πριν μια βδομάδα, όταν κυκλοφόρησε στα social media ένα βίντεο που δείχνει τους δυο τενίστες να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά.

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έφτιαξαν και κοινό προφίλ στο Instagram, ενώ ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε και ανάρτηση στο Twitter αναφερόμενος στη σύντροφό του, σημειώνοντας με χιούμορ ότι «Ζει μέσα στο κεφάλι μου χωρίς ενοίκιο».

Από την άλλη, η Ισπανίδα καλλονή επιβεβαίωσε με συνέντευξή της στο ισπανικό περιοδικό «HOLA» ότι βγαίνει με τον Στέφανο Τσιτσιπά, δηλώνοντας ευτυχισμένη!