Latest News

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλά για το γυμνό στο Sex and the City: Ντρεπόμουν να το κάνω

 
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκάλυψε ότι είχε ενδοιασμούς για το Sex and the City, επειδή φοβόταν ότι θα έπρεπε να εμφανιστεί γυμνή μπροστά... στην κάμερα. 

«Πίστευα ότι το σενάριο ήταν πραγματικά ενδιαφέρον, συναρπαστικό, διαφορετικό και φρέσκο, δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο», είπε αρχικά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, μιλώντας στο «The Howard Stern Show». 

«Το μόνο που είπα ήταν ότι ανησυχούσα γιατί δεν ένιωθα άνετα να κάνω γυμνό και υποψιαζόμουν ότι αν δεν υπήρχε στον πιλότο, θα ήταν στη σειρά», συμπλήρωσε η ηθοποιός. 

Ο δημιουργός της σειράς, Ντάρεν Σταρ, την καθησύχασε σε ό,τι αφορούσε το γυμνό. «Είπε “τότε μην το κάνεις… θα έχουμε άλλες ηθοποιούς, αν νιώθουν άνετα να το κάνουν, θα το κάνουν. Αλλά εσύ δεν είσαι υποχρεωμένη να το κάνεις”», περιέγραψε. 

«Απλά ποτέ δεν ένιωσα άνετα να εκτεθώ με αυτό τον τρόπο», σημείωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. «Δεν κρίνω οποιονδήποτε άλλο το κάνει, δεν ήταν ηθικό θέμα… ντρεπόμουν», επεσήμανε. 

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Δεν μου αρέσει να κοιτάζω τον εαυτό μου 

Στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι είναι όμορφη. «Είμαι ευπαρουσίαστη, δεν μου αρέσει να κοιτάζω τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι είμαι μια χαρά», απάντησε. 

Η ηθοποιός αστειεύτηκε ότι σκέφτεται «συνέχεια» διαδικασίες όπως το Botox. «Ρωτάω τους άλλους αν είναι πολύ αργά. Μου απαντάνε “όχι μόνο φαίνεσαι ξεκούραστη, αλλά δείχνεις εντελώς διαφορετικός άνθρωπος”», συμπλήρωσε. 

Παράλληλα επεσήμανε ότι καταλαβαίνει εκείνους που αποφασίζουν να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις. «Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι κάνουν την επιλογή επειδή δίνεται πολύ έμφαση στην εμφάνιση, κυρίως των γυναικών. Ακόμη και πέρυσι, όταν έκανε πρεμιέρα η νέα σεζόν, υπήρχαν ατελείωτα άρθρα για το μεγαλώνω με φινέτσα ή ότι τα μαλλιά μου είναι γκρίζα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ό,τι τους κάνει να νιώθουν καλύτερα όταν βγαίνουν από την πόρτα», δήλωσε σχετικά.  

Η γνωριμία με τον Μάθιου Μπρόντερικ 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Μάθιου Μπρόντερικ, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά. 

«Βγαίναμε και οι δύο με άλλους, οπότε ήταν παράνομο και κρατηθήκαμε μακριά ο ένας από τον άλλον. Καταλάβαμε ότι έπρεπε να το κάνουμε σωστά και να χωρίσουμε επίσημα», δήλωσε. «Βγήκαμε το πρώτο επίσημο ραντεβού μας στις 8 Μαρτίου 1992 και από τότε είμαστε μαζί», συμπλήρωσε. 

Όλα αυτά τα χρόνια είναι αχώριστοι δήλωσε και η μόνη φορά που έχουν κοιμηθεί χωριστά είναι τις φορές που το απαιτεί η δουλειά τους και όταν αρρώστησε η μητέρα του Μάθιου Μπρόντερικ. «Είναι τόσο έξυπνος, αστείος, ταλαντούχος, τόσο όμορφος και γοητευτικός», συμπλήρωσε, μιλώντας για το τι την τράβηξε στον σύζυγό της.