Εκτός όμως από το τηλέφωνο του Μισέλ Κλεζ, εντοπίστηκε κατασκοπευτικό λογισμικό και σε άλλους δικαστές καθώς και σε πρόσωπα της βελγικής αστυνομίας. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα ενημερώθηκαν ότι το τηλέφωνό τους έδειξε ίχνη spyware, σύμφωνα με την εφημερίδα LeSoir.
«Έπειτα από υποψίες για κατασκοπεία, πολλές συσκευές ανατέθηκαν σε ομοσπονδιακούς αστυνομικούς της Μονάδας Εγκλήματος Υπολογιστών (FCCU), οι οποίοι ειδικεύονται σε περίπλοκες μορφές εγκλήματος στον κυβερνοχώρο», μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο RTBF.
Στη συνέχεια, ανέφερε πως «τα τηλέφωνα εισαγγελέων, δικαστών-ανακριτών, αστυνομικών, ακόμη και του προσωπικού του δικαστικού συστήματος έχουν υποβληθεί σε εκτενή και επανειλημμένη ανάλυση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αναλύσεις υποδηλώνουν μόλυνση των τηλεφώνων από spyware, σύμφωνα με τα στοιχεία που μεταδίδονται στους ενδιαφερόμενους. Η συσκευή του ανακριτή Μισέλ Κλεζ είναι ένα από τα τηλέφωνα που βρέθηκαν θετικά».
Το τηλεοπτικό δίκτυο RTBF έχει διασταυρώσει αυτές τις πληροφορίες με πολλές πηγές τους τελευταίους μήνες. Την ίδια στιγμή, διευκρινίζει ότι δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των τηλεφωνικών τερματικών που επηρεάζονται.
Προς το παρόν, η ομοσπονδιακή αστυνομία δεν επιθυμεί να σχολιάσει «δεδομένης της ευαισθησίας του φακέλου» και παραπέμπει στην ομοσπονδιακή εισαγγελία για επικοινωνία. Η ομοσπονδιακή εισαγγελία αρνήθηκε επίσης να σχολιάσει.