Latest News

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Σπαρτιάτες: Εκτός κόμματος η Δομινίκη Παπαδοπούλου λόγω OnlyFans (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Δομινίκη Παπαδοπούλου αποτελεί παρελθόν από... το κόμμα. 

Με απόφαση του προέδρου του νεοφερμένου ακροδεξιού κόμματος Σπαρτιάτες, Βασίλη Στίγκα, σημειώθηκε η πρώτη διαγραφή στελέχους μετά τις εκλογές 2023. 

Με μία «επείγουσα ανακοίνωση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίσημη σελίδα τους, ο Βασίλης Στίγκας, επικεφαλής των Σπαρτιατών, ανακοίνωσε την διαγραφή της Δομινίκης Παπαδοπούλου.

 Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της. Ο πρόεδρος Βασίλης Στίγκας».

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου δεν εξελέγη, όμως, οι φωτογραφίες της που διέρρευσαν από το OnlyFans, της κόστισαν τη διαγραφή της από το κόμμα με συνοπτικές διαδικασίες.

Ακόμη, η Δομινίκη Παπαδοπούλου έγινε γνωστή μέσα από το GNTM 5, όταν και υποδύθηκε την «Κλυταιμνήστρα» του Αισχύλου μπροστά στους κριτές. Έχει περάσει από το πλατό της Αννίτας Πάνια όπου και «αναζητούσε άνδρα χορηγό με κότερο, με πιστωτικές κάρτες, ανοιχτοχέρη αλλά και πιστό».