Latest News

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Παρενόχλησε κοπέλα και τραυμάτισε τον σύντροφό της με σπασμένο μπουκάλι


  Επεισόδιο προκλήθηκε με έναν μεθυσμένο άνδρα να παρενοχλεί μια κοπέλα και να τραυματίζει με σπασμένο μπουκάλι τον σύντροφό της... το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη,

Ο αλλοδαπός παρενόχλησε την κοπέλα, μπροστά από μαγαζί με ψιλικά στην οδό Φιλίππου στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο σύντροφός της φέρεται να αντέδρασε και ζήτησε εξηγήσεις.

Ο άνδρας, όμως, που ήταν μεθυσμένος, φέρεται να έσπασε ένα μπουκάλι και του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον στο χέρι. Ο 30χρονος φέρεται να αμύνθηκε και κατάφερε να απομακρύνει τον άνδρα, Μαροκινής καταγωγής. 

Σε εκείνο το σημείο, επενέβησαν μάρτυρες που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι μπροστά από το ψιλικατζίδικο και φέρεται να επιτέθηκαν στον δράστη, ενώ οι περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ και του πέρασαν χειροπέδες.

Διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 30χρονο που δέχτηκε την επίθεση αλλά και στον δράστη. Το θύμα μαζί με την κοπέλα του μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλουν μήνυση κατά του Μαροκινού.