Latest News

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Ομπάμα: Το βίντεο από την επίσκεψη στην Αθήνα- Πλάνα από την Ακρόπολη και ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Τις εμπειρίες του από την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα για το Obama Foundation μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Twitter, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. 

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter ο Μπαράκ Ομπάμα, «πρωταγωνιστικό» ρόλο παίζουν οι δηλώσεις σημαντικών μελών του Obama Foundation που εξηγούν τους στόχους τους για έναν καλύτερο κόσμο. «Πηγαίνετε σπίτι και αλλάξτε τον κόσμο» η CEO του ιδρύματος, Βαλερί Ζαρέτ. 

Το βίντεο ντύνεται με την επίσκεψη του Ομπάμα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ «ντύνεται» με ελληνική μουσική και πλάνα από παραδοσιακούς χορούς. 

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε την ευκαιρία να μιλήσει με μέλη του Obama Foundation από όλο τον κόσμο που ήλθαν στην Ελλάδα. 

Ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν και επίσημος καλεσμένος του ΚΠΙΣΝ και μίλησε για το μέλλον της δημοκρατίας. Εστίασε την ομιλία του σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η δημοκρατία τον 21ο αιώνα σε τρεις βασικούς άξονες. Στα social media, στις οικονομικές ανισότητες που διαρκώς αυξάνονται, καθώς «ο νικητής τα παίρνει όλα», αλλά και στην τεχνητή νοημοσύνη.