Latest News

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Σάλος στη Γαλλία: Ο Μακρόν «λικνίζεται» ενώ η χώρα «φλέγεται» και πενθεί - Οργή για το βίντεο από τη συναυλία του Έλτον Τζον

 
Νύχτες ταραχών και βίαιων επεισοδίων συνεχίζει να ζει η Γαλλία, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 17χρονου Ναέλ από αστυνομικό σε προάστιο... του Παρισιού.

Την οργή και αγανάκτηση, που νιώθει μεγάλο κομμάτι της γαλλικής κοινωνίας, ήρθε για ακόμη μια φορά να τροφοδοτήσει περαιτέρω ο ίδιος ο Εμανουέλ Μακρόν.

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρω του διαδικτύου βίντεο που δείχνει τον Γάλλο πρόεδρο σε συναυλία του Έλτον Τζον στο Παρίσι την περασμένη Τετάρτη (28/6). Δηλαδή, μόλις το δεύτερο βράδυ μετά την δολοφονία του έφηβου.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο Μακρόν εμφανίζεται να λικνίζεται απολαμβάνοντας τη μουσική στο στάδιο Accor Arena στο Παρίσι.

Όπως ήταν φυσικό, η απόφαση του Εμανουέλ Μακρόν να παραστεί στη συναυλία, έχει προκαλέσει αντιδράσεις και έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα αρνητικά στα social media

O σύντροφος του Έλτον ΤζονΝτέιβιντ Φέρνις, πόσταρε την Πέμπτη (29/6) στο Instagram μια φωτογραφία με τον ίδιο, τον τραγουδιστή, τον Γάλλο πρόεδρο και τη σύζυγό του Μπριζίτ, συνοδεύοντάς τη με τη λεζάντα «Βackstage στο Παρίσι».

«Η Γαλλία καίγεται και η πρόεδρος της πάει σε συναυλία του Έλτον Τζον. Ο Μακρόν έχει πιάσει πάτο», γράφει η σχολιάστρια Αμαντίν Ποεζί κάτω από την ανάρτηση του Φέρνις.

«Λάθος timing», συμπληρώνει με νόημα ένας άλλος σχολιαστής.