Latest News

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Πέντε προσαγωγές για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω- Εκδόθηκε missing alert

 Πέντε άτομα προσήχθησαν στην Κω για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης... Αναστάζια-Πατρίτσια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία, για την οποία χθες εκδόθηκε σχετικό missing alert.

Το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της 27χρονης συνεχίζεται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία προσήγαγε πέντε άνδρες, πακιστανικής και μπαγκλαντεσιανής υπηκοότητας.  

Οι πέντε άνδρες κατέθεσαν ότι συναντήθηκαν με την Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα το μεσημέρι της Δευτέρας σε σούπερ μάρκετ.

Εκείνη, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους ήταν σε κατάσταση μέθης και της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους για να αισθανθεί καλύτερα. Όπως και έγινε. Εκεί κατά μαρτυρία του, ένας από τους άνδρες συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα και μετά όπως είπαν και οι πέντε προσαχθέντες, την άφησε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε.

Ωστόσο στο σημείο που υπέδειξαν, η αστυνομία δεν εντόπισε κανένα ίχνος της. Για την έρευνα εντοπισμού της έχουν επιστρατευτεί drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ενώ η αστυνομία εξετάζει, επίσης το ενδεχόμενο ο άνδρας, ο οποίος είπε ότι βρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα να την γνώριζε από πριν.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» μετά από καταγγελία του 28χρονου συντρόφου της, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης,

Η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι δυο τους ήταν στις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας και όπως είπε ήταν σε κατάσταση μέθης στο Μαρμάρι και θα επέστρεφε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με ένα φίλο της ο οποίος θα τη συνόδευε με τη μηχανή του.

Όμως λίγη ώρα αργότερα, η 27χρονη έστειλε στον σύντροφό της την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει. Εκείνος πήγε αλλά δεν την βρήκε και το τηλέφωνό της ήταν απενεργοποιημένο.

Άρχισε να αναζητά το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου μέσω μιας εφαρμογής που είχε στη συσκευή του.

Λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ, εντόπισε το κινητό της Αναστάζια Πατρίτσια στην οδό Κιαπόκα, στο Τιγκάκι, 5,5 χλμ. μακριά από την τοποθεσία που του είχε στείλει νωρίτερα.

Για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert ενώ στην ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει πως συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Κως: Πέντε προσαγωγές για την εξαφάνιση 27χρονης- Εκδόθηκε missing alert

Χαμόγελο του Παιδιού: Missing Alert για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα

Σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει πως «εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 12/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

»Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

»Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.