Latest News

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα με τουλάχιστον 15 νεκρούς (ΒΙΝΤΕΟ)

 Τροχαίο δυστύχημα με τουλάχιστον 15 νεκρούς σημειώθηκε σε επαρχία...του Καναδά.

Σύμφωνα με την καναδική αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν ένα λεωφορείο που μετέφερε κυρίως ηλικιωμένους συγκρούστηκε με φορτηγό σε διασταύρωση αυτοκινητόδρομου στην αγροτική περιοχή της επαρχίας της Μανιτόμπα στον Καναδά με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 15 άτομα και να τραυματιστούν ακόμα 10.

Ο Ρομπ Χιλ, διοικητής της Βασιλικής Καναδικής Αστυνομίας της Μανιτόμπα, είπε για το τροχαίο δυστύχημα ότι το λεωφορείο μετέφερε 25 άτομα ενώ στο σημείο μεταβαίνουν όλα τα διαθέσιμα μέσα που έχουν οι αρχές.

Οι δέκα τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία. 

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί μετέδωσαν εικόνες, όπου δείχνουν ένα μεγάλο λεωφορείο να καίγεται σε ένα χαντάκι κοντά σε ένα φορτηγό και μία μηχανή από ένα από τα οχήματα να βρίσκεται στον δρόμο.

Ο δρόμος ήταν γεμάτος συντρίμμια ενώ το σημείο μετέβησαν σωστικά ελικόπτερα.


«Τα νέα από το Κάρμπερι της Μανιτόμπα είναι απίστευτα τραγικά», έγραψε στο Twitter ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό.

«Στέλνω τα συλλυπητήριά μου σε όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα σήμερα ενώ η σκέψη μου είναι με τους τραυματίες. Δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο που νιώθουν όσοι έχουν επηρεαστεί από το δυστύχημα αλλά οι Καναδοί είναι εδώ για εσάς».