Latest News

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Χώρισαν και επίσημα Σχίζας με Παναγιώταρου - Διέγραψαν φωτογραφίες και έκαναν μπλοκ ο ένας τον άλλον

 Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για την σχέση του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου... σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές ήδη από το σαββατοκύριακο. 

Τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού, από ό,τι έγινε γνωστό, είχαν ξεκινήσει πριν από την αναχώρηση εκείνου για το «Survivor All Star». Μάλιστα, κάποια στιγμή στη διάρκεια των γιορτών. Το ζευγάρι είχε χωρίσει και μετά τα ξαναβρήκε πριν από το ταξίδι εκείνου στον Άγιο Δομίνικο.

Φυσικά όλα αυτά έγιναν γνωστά αφού πρώτα ξετυλίχτηκε το κουβάρι της παρεξήγησης με το viral video που εικονίζει το μοντέλο με άγνωστο συνοδό στον Παρνασσό κατά τη διάρκεια της απουσίας του συντρόφου της.

Τελικά, το ζευγάρι, μετά από ένα διάστημα στο οποίο ενδεχομένως προσπάθησαν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και να σώσουν τη σχέση τους, χώρισε, κάτι που έγινε φανερό σε όλους μέσα από τον λογαριασμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Το μοντέλο και επιχειρηματίας έκανε μια ανάρτηση από το διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας, όπου μετακόμισε μόλις πριν από μερικές ημέρες. Το σπίτι είναι πρακτικά άδειο και, από την ανάρτηση καταλαβαίνουμε ότι θα στεγάσει την εργένικη ζωή της, από εδώ και πέρα.
Μια ανάλογη ανάρτηση έκανε και ο Στάθης Σχίζας στο προφίλ του με τη λεζάντα «τα πολλά λόγια είναι ασήμι, η σιωπή είναι χρυσός».

ADVERTISEMENT

Το ενδιαφέρον φυσικά, στο οποίο θα επικεντρώσουν σήμερα την προσοχή τους όλες οι εκπομπές, είναι ότι, αν και μέχρι πριν από κάποιες ώρες το τέως ζευγάρι δήλωνε ότι διατηρεί καλές σχέσεις και δεν έχουν τσακωθεί, σήμερα οι ανοιχτομάτηδες παρατηρητές των social media ανακάλυψαν πως ο Στάθης Σχίζας έκανε μπλοκ την πρώην αγαπημένη του.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου :