Latest News

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Ανατριχιαστική φάρσα μαθητή - Απείλησε πως θα εισβάλει με καλάσνικοφ σε σχολείο της Αθήνας

 Ένα κακόγουστο αστείο προκάλεσε αναστάτωση σε σχολείο μετά από απειλή 16χρονου πως θα εισβάλει με καλάσνικοφ σε σχολείο... στην Αθήνα. 

Με τα περιστατικά πυροβολισμών σε σχολεία στις ΗΠΑ, αλλά και στο Βελιγράδι, να είναι πρόσφατα, ένας 16χρονος επιχείρησε να κάνει φάρσα στέλνοντας μήνυμα πως θα εισβάλει σε σχολείο στην Αθήνα με καλάσνικοφ. 

Πρόκειται μάλιστα για μαθητή από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να έστειλε e-mail σε λύκειο των Αθηνών, απειλώντας ότι θα εισβάλει στο σχολικό συγκρότημα με καλάσνικοφ.

Η έρευνα της αστυνομίας εντόπισε τον 16χρονο αποστολέα του μηνύματος στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Ο δράστης, μαθητής λυκείου και ο ίδιος, συνελήφθη.

Μάλιστα στην αρχή φαίνεται πως υπέδειξε έναν συνομήλικο φίλο του από την Αθήνα ως αποστολέα του απειλητικού e-mail, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκε να ομολογήσει αποδίδοντας την πράξη του σε φάρσα. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης η οποία του απήγγειλε δίωξη και όρισε ρητή δικάσιμο στο αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.