Latest News

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Έδειραν 52χρονο μέχρι θανάτου επειδή τάιζε αδέσποτα- Δράστες δύο αδέλφια


Ένας 52χρονος έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη ύστερα από ξυλοδαρμό από... δύο άτομα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Νεάπολης γύρω στις 9 σήμερα το πρωί, Σάββατο 13 Μαΐου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα και οι δύο δράστες φέρεται να είχαν έντονο καβγά. Οι δύο άνδρες χτύπησαν άγρια τον 52χρονο με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το θύμα διατηρούσε γραφείο τελετών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, και εκεί φρόντιζε τα αδέσποτα της γειτονιάς. Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο η διένεξη να ξεκίνησε όταν το θύμα βγήκε απ’ το γραφείο για να ταΐσει τα αδέσποτα ζώα, κάτι το οποίο συνήθιζε.

Τα δύο αδέλφια φέρεται ότι επιτέθηκαν στο θύμα με κλωτσιές και μπουνιές, έξω από το γραφείο τελετών που διατηρεί τον τελευταίο χρόνο στη συμβολή των οδών Μαδύτου και Αγαθουπόλεως.

Οι δύο δράστες το πρωί είχαν πάει αρχικά έξω από το γραφείο τελετών και χτυπούσαν τις τζαμαρίες, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στη γειτονιά. 

Δράστες είναι δύο Αρμένιοι ηλικίας 40 και 42 ετών που κατοικούν σε κοντινή πολυκατοικία στην ίδια γειτονιά της Νεάπολης, στην οποία ο 52χρονος διατηρούσε την επιχείρησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες έχουν συλληφθεί.


Στο μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας που είδε τους δύο δράστες πριν επιτεθούν στον 52χρονο, ανέφερε ότι οι δύο Αρμένιοι ήταν νωρίτερα έξω από το μαγαζί, χτυπούσαν τα τζάμια, έβριζαν και φώναζαν στον 52χρονο να βγει έξω.

Από την πλευρά τους οι γείτονες, περιγράφουν τον 52χρονο ως έναν ήσυχο άνθρωπο.

Τέλος, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως «Οι δράστες έβριζαν έξω από το μαγαζί. Έπεσε ο ιδιοκτήτης πάνω στο τζάμι του μαγαζιού, όμως δεν φαινόταν ότι έχει πάθει κάτι τρομερό. Βριζόντουσαν άσχημα και έτσι ξεκίνησε το ξύλο. Οι δύο άντρες τον χτυπούσαν με τα χέρια άλλα όχι για πολλή ώρα. Να κράτησε το πολύ για ένα λεπτό. Το θύμα έπεσε στο τζάμι και μετά σηκώθηκε, έπιασε το κεφάλι του και μετά μπήκε μέσα στο μαγαζί. Ήρθε η μητέρα των δύο αδελφών για να τους σταματήσει και μετά αυτοί έφυγαν. Δεν έχουμε καταλάβει όμως πως ξεκίνησαν όλα».