Latest News

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Εφιάλτης για 18χρονη στον Πειραιά - Κατήγγειλε 44χρονο για σεξουαλική επίθεση

 
Ένας 44χρονος Έλληνας προσήχθη χθες  ως ύποπτος για σεξουαλική επίθεση με θύμα 18χρονη στον Πειραιά... από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

 Η κοπέλα είχε εμφανιστεί στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου λίγες ημέρες νωρίτερα και είχε καταγγείλει ότι, ενώ περπατούσε σε δρόμο της περιοχής, άγνωστος την προσέγγισε, άρχισε να την ακολουθεί, την κυνήγησε όταν εκείνη προσπάθησε να τον αποφύγει και στη συνέχεια της επιτέθηκε σεξουαλικά. Για καλή της τύχη περαστικός αντιλήφθηκε το συμβάν και τότε ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Χθες Πέμπτη η 18χρονη κάλεσε στην Αστυνομία και δήλωσε ότι βλέπει μπροστά της σε δρόμο του Πειραιά άνδρα που μοιάζει με εκείνον που της επιτέθηκε στις 6 Μαΐου.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και τον ακινητοποίησαν με επεισοδιακό τρόπο, καθώς αντιστάθηκε προσπαθώντας να αποφύγει την προσαγωγή.

Σημειώνεται πάντως ότι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση και απείθεια και όχι για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της νεαρής κοπέλας, καθώς δεν βρέθηκαν στοιχεία που να τον συνδέουν με την υπόθεση.