Latest News

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Η Taylor Swift χώρισε μετά από 6 χρόνια σχέσης [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 
Η Taylor Swift και ο Joe Alwyn χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης...

Το ETOnline που μεταδίδει σε αποκλειστικότητα την είδηση ανέφερε ότι η Taylor Swift χώρισε από τον Βρετανό ηθοποιό πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο χωρισμός τους σύμφωνα με την ίδια πηγή έγινε σε φιλικό επίπεδο.

«Η σχέση είχε μόλις τελειώσει. Γι' αυτό ο Alwyn δεν έχει εμφανιστεί σε καμία συναυλία της» ανέφερε το ETOnline. Η 33χρονη Taylor Swift τη επόμενη εβδομάδα έχει περιοδεία στην Τάμπα της Φλόριντα.

H Taylor Swift και ο Joe Alwyn ξεκίνησαν να βγαίνουν στα τέλη του 2016 και μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο «τα πήγαιναν περίφημα» και «η σχέση τους είναι εξαιρετικά δυνατή», όπως έλεγε πηγή κοντά στο ζευγάρι.Η Taylor Swift χώρισε μετά από 6 χρόνια σχέσης

 Φωτ.: Taylor Swift και Joe Alwyn/Getty Images

H Taylor Swift είχε πει στο παρελθόν ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης της «εδώ και έξι χρόνια, χρειάστηκε να αποφύγουμε περίεργες φήμες, ταμπλόιντ και απλώς τις αγνοούμε. Αυτό το τραγούδι το (Lavender Haze,) είναι κάτι σαν να αγνοούμε αυτά τα πράγματα για να προστατεύσουμε όσα είναι πραγματικά ουσιαστικά».

Από την πλευρά του, ο 32χρονος Alwyn, είχε πει στη βρετανική Vogue τον Σεπτέμβριο του 2018 ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι οι θαυμαστές θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα όταν πρόκειται για τη σχέση του με τη Swift.

«Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για αυτή την πλευρά των πραγμάτων», είχε πει στο περιοδικό αναφερόμενος στη Swift. «Νομίζω ότι κρατήσαμε με επιτυχία την ιδιωτικότητά μας και αυτό αποτελεί πλέον γεγονός για τους ανθρώπους».

Το κομμάτι της Taylor Swift «Gorgeous» του 2017 από το άλμπουμ της Reputation αφορούσε επίσης τον Alwyn ενώ ο ίδιος πιστώνεται και το «Sweet Nothing» από το Midnights, όπου συμμετέχει με το ψευδώνυμο, William Bowery. Ο Alwyn συνέβαλε και στο παρελθόν στα άλμπουμ της Taylor Swift, Folklore και Evermore, στα κομμάτια «Exile», «Betty», «Champagne Problems», «Coney Island» και «Evermore».

Το μυστικό ψευδώνυμο του Alwyn επιβεβαιώθηκε τελικά από την ίδια τη Taylor Swift μέσω του «Folklore: The Long Pond Studio Sessions» στη Disney +.