Latest News

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Qatargate: Μόνο η Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή - Ελεύθερος ο Μαρκ Ταραμπέλα με βραχιολάκι

Ελεύθερος με βραχιολάκι θα αφεθεί ο Μαρκ Ταραμπέλα, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για το σκάνδαλο...

του Qatargate

Η απόφαση ελήφθη σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, το απόγευμα. 

Σημειώνεται πως έχουν ήδη αφεθεί ελεύθεροι με βραχιολάκι οι Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος θεωρείται «εγκέφαλος» του σκανδάλου, και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι. 

Η Εύα Καϊλή αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου την Μεγάλη Πέμπτη για να εξεταστεί αν θα συνεχιστεί η κράτησή της ή θα απελευθερωθεί.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εκτιμά ότι η απόφαση για να βγει υπό ηλεκτρονική επιτήρηση ο Μαρκ Ταραμπέλλα μπορεί να διαδραματίσει ρόλο και όσον αφορά στην απόφαση για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή.

Eπιμένει η Καϊλή: «Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει»

Στις 13 Απριλίου αναμένεται πάντως να βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου η Εύα Καϊλή, η οποία αισθάνεται φανερά αδικημένη μετά την απόφαση να αποφυλακιστεί ο Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι, συγκατηγορούμενός της και θεωρούμενος “εγκέφαλος” του “Qatargate”.

Η ίδια επιμένει ότι δεν πρόκειται να ομολογήσει αδικήματα τα οποία δεν έχει διαπράξει. «Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει», φέρεται να δηλώνει.

«Η ίδια αν και ψυχολογικά φορτισμένη επιμένει κατηγορηματικά στην αθωότητά της», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.