Latest News

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Πέταξαν έξω από σούπερ-μάρκετ σταρ του Only Fans επειδή είναι πολύ… σέξι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Μια σταρ του Only Fans καταγγέλλει πως την πέταξαν έξω από σούπερ-μάρκετ εξαιτίας του προκλητικού της ντυσίματος. Όπως λέει η 21χρονη ο κόσμος φοβάται το γεγονός ότι είναι τόσο… καυτή και δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Η Kerolay Chaves πήγε στο κατάστημα για τα ψώνια της με ένα λευκό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν, που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία και με ένα πολύ αποκαλυπτικό σορτς.

Η νεαρή υποστήριξε πως δεν ενοχλούσε κανέναν μέχρι που παρατήρησε άλλους πελάτες να της ρίχνουν εχθρικά βλέμματα και να την προσβάλουν επιθετικά – πριν την πετάξει τελικά έξω το προσωπικό του σούπερ μάρκετ.

«Μόλις ήρθα από το σούπερ μάρκετ και δέχτηκα bullying επειδή φορούσα “πολύ κοντά ρούχα“», είπε η Chaves στο Instagram. «Κάποιοι με κοίταξαν με προκατάληψη, άλλοι με έβρισαν και, τελικά, με πέταξαν έξω από το χώρο».

Όπως δήλωσε στους 437.000 ακολούθους της είναι πολύ ταραγμένη και αποζητά υποστήριξη: «Το πιστεύετε; Νομίζω ότι είναι παράλογο να μας φέρονται ακόμα έτσι σε εμάς τις γυναίκες μόνο και μόνο επειδή ντυνόμαστε όπως θέλουμε», δήλωσε. «Η αλήθεια είναι ότι το περνάμε αυτό επειδή είμαστε πολύ καυτές, αυτό είναι όλο».

Φυσικά, δεν είναι λίγοι οι ακόλουθοί της που έσπευσαν να διαφωνήσουν μαζί της λέγοντάς της πως «Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις σε ένα σούπερ μάρκετ ντυμένη έτσι» ενώ ένας άλλος σχολίασε ότι «Ντροπιάζεις τους αξιοπρεπείς ανθρώπους που συχνά βρίσκονται εκεί με τα παιδιά».

Η Chaves επέμεινε στη θέση της και δήλωσε αργότερα στο NudePR: «Ένιωσα προσβεβλημένη από το αχρείαστο μίσος που δέχτηκα τόσο στο σούπερ μάρκετ όσο και στην ανάρτησή μου στο Instagram».

«Νομίζω ότι όλες αυτές οι προσβολές έχουν να κάνουν περισσότερο με τη “φοβία στην καυτή γυναίκα” που αντιμετωπίζω καθημερινά», συμπλήρωσε.