Latest News

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

O Drake έβγαλε νέο τραγούδι- Και ακούγεται η Κιμ Καρντάσιαν να μιλά για το διαζύγιό της [ΒΙΝΤΕΟ]

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Drake και αυτό περιλαμβάνει μια έκπληξη. Ακούγεται η Κιμ Καρντάσιαν να μιλά για το διαζύγιό της με τον... Κάνιε Γουέστ.  

Tο «Search & Rerscue» του Drake περιλαμβάνει ένα απόσπασμα από το «Keeping Up With the Kardashians», στο οποίο η Κιμ Καρντάσιαν συζητούσε με τη μητέρα της για τα προβλήματα στη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ. 

«Δεν έφτασα τόσο μακριά, απλά για να φτάσω τόσο μακριά και να μην είμαι ευτυχισμένη», ακούγεται να λέει η Κιμ Καρντάσιαν στην Κρις Τζένερ. «Εντάξει, αυτό είναι δίκαιο» της απαντά η μητέρα της και η Καρντάσιαν συμπληρώνει «Ναι, το είδα στο ίντερνετ». Ο εν λόγω διάλογος είναι από το φινάλε της σεζόν του 2021. 

Drake: «Απλά ένα τραγούδι», λέει ο πατέρας του  

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram προτού κυκλοφορήσει το τραγούδι, ο Drake πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος και μια γυναίκα που μοιάζει στην Κιμ Καρντάσιαν. Και οι δυο τους φορούν κράνος. Στη λεζάντα ανέφερε μόνο ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει το τραγούδι.

Η σχέση του Drake με τον Γουέστ είχε τα πάνω και τα κάτω της και έχουν κοντραριστεί, αλλά το φθινόπωρο του 2021 οι δυο τους εμφανίστηκαν σε συναυλία στο Λος Άντζελες. Αν και ο Drake δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, ο πατέρας του, Ντένις, διαβεβαίωσε τους φαν του τραγουδιστή πως «είναι απλά ένα τραγούδι» και ότι ο γιος του «δεν τρολάρει» τον Γουέστ, γράφοντας σχόλιο στο Instagram, σύμφωνα με το Variety. 

Το όνομα της Κιμ Καρντάσιαν δεν αναφέρεται στα credits του τραγουδιού, αλλά θεωρείται ιδιαίτερα απίθανο ο Drake να χρησιμοποίησε τον διάλογο με τη μητέρα της δίχως να έχει εξασφαλίσει την έγκρισή της.