Latest News

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Σοκ στη Μύκονο: Καθηγήτρια καταγγέλλει βιασμό από επιχειρηματία, αφού πρώτα τη νάρκωσε


 Θύμα βιασμού από επιχειρηματία της Μυκόνου καταγγέλλει ότι έπεσε μια καθηγήτρια...

Η κοπέλα, η οποία απευθύνθηκε στο Α.Τ. Ακροπόλεως για την υπόθεσή της, κατήγγειλε τον 40χρονο επιχειρηματία της Μυκόνου για βιασμό, αφού πρώτα τη νάρκωσε.

«Δεν ήταν σε καλή κατάσταση, είχε παραισθήσεις» τόνισε ο συνήγορός της.

Ο δικηγόρος της Γιώργος Κανιάρης, ανέφερε: «απευθύνθηκε στις Αρχές την τρίτη ημέρα από το συμβάν, όπου οι αστυνομικοί την απαξίωσαν».

Όπως είπε ο κ. Κανιάρης «οι αστυνομικοί της είπαν αρχικά ότι φέρει απλά κάποιους μώλωπες.Φάνηκε ότι το θεώρησαν ως ερωτική συνεύρεση», υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «μία συγκλονιστική υπόθεση» καθώς με τον νέο νόμο του 2019 μπορεί να υπάρξει ποινή ισοβίου κάθειρξης.

Ο δικηγόρος της εξήγησε πως «ο εισαγγελέας έδωσε μία κατεπείγουσα παραγγελία με αποτέλεσμα να έρθουν στην επιφάνεια στοιχεία που είχαν θαφτεί καλά τους προηγούμενους μήνες». Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα ανακριτή έχει διαταχθεί η προσωρινή κράτηση του ατόμου.

Όσο για το δεύτερο γενετικό υλικό που βρέθηκε στην καταγγέλλουσα, ο δικηγόρος της τόνισε ότι η ίδια δε θυμάται άλλον άνδρα, καθώς ήταν σε άσχημη κατάσταση λόγω του ότι ήταν ναρκωμένη.