Latest News

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Αλέξης Γεωργούλης: Δύο μηνύσεις κατέθεσε η Χρονοπούλου

 
Νέα στοιχεία για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Ελένη Χρονοπούλου κατέθεσε δύο μηνύσεις, μία... για ξυλοδαρμό και μία για βιασμό.

Νέες πληροφορίες αποκάλυψε σήμερα Παρασκευή (21/4) το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την καταγγελία που έγινε πριν από τρία χρόνια σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μετέδωσε η ανταποκρίτρια στις Βρυξέλλες, Μαρία Ψαρά, η καταγγέλλουσα κινήθηκε προσεκτικά σε δύο μέτωπα, προκειμένου να «δέσει» τις κατηγορίες.

Όπως πρόσθεσε, η Ελένη Χρόνοπουλου έχει καταθέσει δύο μηνύσεις: Μία για βιασμό και μία για ξυλοδαρμό. Επειδή πάντα ο βιασμός είναι πιο δύσκολο να αποδειχθεί, η καταγγέλλουσα ξεχώρισε τις υποθέσεις, προκειμένου να μην καταπέσει και η κατηγορία του ξυλοδαρμού. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, όλα έχουν γίνει με προσοχή από μεριάς της, γιατί έλαβε οδηγίες από ειδικούς και σύλλογο κακοποιημένων γυναικών.

Η διαδικασία θα είναι μυστική και ακόμα και οι δικηγόροι του Αλέξη Γεωργούλη δε θα έχουν πρόσβαση αν δεν αρθεί η ασυλία του.

Γι’ αυτό υπάρχει μια αίσθηση βιασύνης στο Ευρωκοινοβούλιο. Την Τρίτη συναντιούνται οι συντονιστές της νομικής επιτροπής, της JURI, και υπάρχει περίπτωση να οριστεί εισηγητής. Αλλιώς μπορεί να πάει στις 8/5, όταν όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει έκτακτη συνεδρίαση της JURI.