Latest News

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Γέννησε η Χίλαρι Σουάνκ- Η πρώτη φωτογραφία με τα δίδυμα [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η Χίλαρι Σουάνκ γέννησε δίδυμα, φέρνοντας στον κόσμο ένα αγόρι και ένα κορίτσι. 

Με μια ανάρτηση στο Instagram, η 48χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι γέννησε...

τα μωρά. 

Πρόκειται για τα πρώτα παιδιά της Χίλαρι Σουάνκ και του δεύτερου συζύγου της, Φίλιπ Σνάινερ. 

«Δεν ήταν εύκολο, αλλά άξιζε», έγραψε στην ανάρτησή της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα, ενώ σημείωσε ότι έκανε την ανάρτησή της «από τον παράδεισο». 

Στη φωτογραφία που πόσταρε, η Χίλαρι Σουάνκ φορά μπουρνούζι και είναι με πλάτη στον φακό, ενώ κρατά στην αγκαλιά της τα νεογέννητα παιδιά της. 

Η Χίλαρι Σουάνκ ανακοίνωσε πως ήταν έγκυος τον περασμένο Οκτώβριο. «Θα γίνω μητέρα. Και όχι μόνο ενός, αλλά δύο. Είναι τόσο ωραίο να μπορώ να μιλήσω για αυτό και να το μοιραστώ», είχε δηλώσει στο Good Morning America. 

Τους τελευταίους μήνες, έκανε συχνά αναρτήσεις ενημερώνοντας τους 1,4 εκατ. followers που έχει στο Instagram για την πορεία της εγκυμοσύνης της. Τον προηγούμενο μήνα είχε αναρτήσει φωτογραφία από υπερηχογράφημά της.


Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας σύζυγός της παντρεύτηκαν το 2018. «Έκανα καριέρα και δεν είχα τη σωστή σχέση μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια, έπρεπε να υπάρχουν όλα τα στοιχεία και να είναι σωστά», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της, για την απόφασή της να γίνει τώρα μητέρα. «Είναι κάτι που σκεφτόμουν από μικρή. Κάτι που είχα στο μυαλό μου, οπότε είναι ωραίο να είμαι έγκυος», είχε πει ακόμη.