Latest News

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ που πυροδότησε σχόλια για πλαστικές: «Θέλει να γίνει Κέιτ Μίντλετον» (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι δεν θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου - ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι έχει αρχίσει να μοιάζει ανησυχητικά με την... Κέιτ Μίντλετον.

 

Η δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης στο TED Talk του φίλου της φωτογράφου, Μίσαν Χάριμαν, το Σαββατοκύριακο, πυροδοτώντας σωρεία σχολίων στα social media περί πλαστικών αλλά και απόπειρας μίμησης της δούκισσας του Κέιμπριτζ. 

 

 

«Alert για πλαστική χειρουργική; Λυπηρό που η Μέγκαν Μαρκλ θέλει τόσο πολύ να γίνει Κέιτ Μίντλετον», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, που αναρωτήθηκε αν πλέον έχει μπει σε διαδικασία να αλλάξει κάτι περισσότερο από το χτένισμά της.

 

 

Κάποιος άλλος ισχυρίστηκε ότι η 41 ετών σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχει αλλάξει μέχρι και το χρώμα των ματιών της για να μοιάζει με την κουνιάδα της, γράφοντας: «Θεέ μου, η Μέγκαν Μαρκλ, που ζηλεύει και έχει εμμονή με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, φορά ανοιχτόχρωμους φακούς επαφής για να μοιάσει στην Κέιτ».

 

«Μοιάζει σαν να προσπαθεί να μοιάσει στην Κέιτ... αυτό δεν θα γίνει ποτέ», πρόσθεσε πικρόχολα ένας άλλος χρήστης.

 

 

Οι φανς της Μέγκαν Μαρκλ έσπευσαν, όπως ήταν φυσικό, να την υπερασπιστούν, απορρίπτοντας οποιοδήποτε σενάριο περί πλαστικών επεμβάσεων.   

 

«Η Μέγκαν δεν έκανε πλαστική επέμβαση», σχολίασε κάποιος. «Έχει να κάνει με τον φωτισμό, τις γωνίες και το μακιγιάζ. Και το ίσιωμα των μαλλιών είναι κάτι που κάνουν πολλές μαύρες γυναίκες. Δεν έχει καμία σχέση με το "σβήσιμο της καταγωγής". Επίσης, οι λευκοί πρέπει να το βουλώσουν για τα μαλλιά των μαύρων γυναικών».

 

 

Κάποιοι, βέβαια, εξέφρασαν την άποψη ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν θέλει να μοιάζει τόσο να μοιάσει κάποια γαλαζοαίματη αλλά με σταρ του Χόλιγουντ: «Εδώ ήθελε να δείχνει Τζένιφερ Λόπεζ, Κιμ Καρντάσιαν ή Τζένιφερ Άνιστον;», αναρωτήθηκε ένα χρήστης κάτω από τα στιγμιότυπα της εμφάνισής της στο TED Talk.

 

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει απομακρυνθεί σε μεγάλο βαθμό από τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, γεγονός που ώθησε πολλούς να υποθέσουν ότι μπορεί να έχει κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις.

 

«Νομίζω ότι η δημόσια απουσία της Μέγκαν έχει εξηγηθεί. Και δεν είχε καμία σχέση με τα παιδιά», υποστήριξε κάποιος.

 

Η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ που πυροδότησε σχόλια για πλαστικές: «Θέλει να γίνει Κέιτ Μίντλετον»
 Η Κέιτ Μίντλετον σε περσινή εμφάνιση, με ισιωμένο μαλλί, εικόνα που για πολλούς μιμήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ. Φωτ.: Getty Images
 

 

Άλλοι πάλι προχώρησαν σε διάφορες εικασίες σχετικά με τις επεμβάσεις που πιστεύουν ότι έχει κάνει η δούκισσα του Σάσεξ.

 

«Εικάζω λίφτινγκ προσώπου, φίλερ στα χείλη και στα ζυγωματικά, μπότοξ κι εμφύτευμα στο πηγούνι», έγραψε κάποιος.

 

«Και λίφτινγκ ματιών», συμπλήρωσε ένας άλλος.

 

 

Εκπρόσωποι της Μέγκαν Μαρκλ αρνήθηκαν να σχολιάσουν το ζήτημα, αλλά πηγές από το ίδρυμα Archewell είπαν στη New York Post ότι αρνήθηκε τους ισχυρισμούς περί πλαστικών επεμβάσεων.

 

Πολλές πηγές που έχουν συνεργαστεί μαζί της ισχυρίστηκαν ότι πήρε πολλά κιλά και στις δύο εγκυμοσύνες και πρόσφατα έχασε εκείνα που πήρε με την κόρη της, Λίλι, γεγονός που εξηγεί το νέο look της.

 

Διαφορετική πηγή δήλωσε πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει αλλάξει το πρόσωπό της, καθώς «αγαπάει» τη μύτη της και μάλιστα χρησιμοποιεί bronzer για να την τονίσει, αν και άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της - και το μπότοξ και κάποια fillers στα χείλη είναι πιθανά.

 

Η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ που πυροδότησε σχόλια για πλαστικές: «Θέλει να γίνει Κέιτ Μίντλετον»
 Φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ, το 2018. Φωτ.: Getty Images
 

 

Αν και η νέα εμφάνισή της έχει σίγουρα προκαλέσει συζητήσεις, δεν είναι το μόνο θέμα που απασχολεί τη δούκισσα του Σάσεξ, που πρόσφατα έγινε ξανά αντικείμενο συζήτησης όταν ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι δεν θα παραστεί στη στέψη του Καρόλου στις 6 Μαΐου.

 

Τα περισσότερα δημοσιεύματα συνέδεσαν την απουσία με την Κέιτ Μίντλετον, με κάποια να αναφέρουν ότι εκείνη «μπλόκαρε» την Μέγκαν Μαρκλ από το ιστορικό γεγονός, και άλλα να υποστηρίζουν πως η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ «έχει πρόβλημα» με την κουνιάδα της επειδή την έκανε να χάσει τις τελευταίες στιγμές με τη βασίλισσα Ελισάβετ πέρυσι.

 

Βέβαια, ένας βασιλικός βιογράφος ισχυρίστηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να αποφύγει τη στέψη επειδή μπορεί να παρουσιάσει τον εαυτό της ως «μάρτυρα».

 

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκπρόσωποί της διέψευσαν επίσης αναφορές ότι επέλεξε να σνομπάρει την εκδήλωση λόγω των επιστολών που αντάλλαξε με τον βασιλιά Κάρολο σχετικά με τις ανησυχίες της περί ρατσισμού εντός της βασιλικής οικογένειας.