Latest News

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Φραντσέσκο Τζόρτζι: Παρατείνεται για δύο μήνες ο κατ’ οίκον περιορισμός με βραχιολάκι

 


Για ακόμα δύο μήνες θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο σύντροφός της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, που κατηγορείται για εμπλοκή στο...σκάνδαλο Qatargate. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Soir, το δικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών αποφάσισε την Πέμπτη την παράταση της προφυλάκισης του Φραντσέσκο Τζόρτζι. 

Υπενθυμίζεται, ότι ο Φραντσέσκο Τζόρτζι είχε αφεθεί ελεύθερος από τις 23 Φεβρουαρίου και είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι, με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, αφού είχε περάσει τουλάχιστον δύο μήνες στη φυλακή.

Στις 14 Απριλίου αποφυλακίστηκε με βραχιολάκι και η Εύα Καϊλή μετά από τέσσερις μήνες κράτησης, ενώ τίθεται πλέον σε κατ' οίκον περιορισμό, στο σπίτι της στις Βρυξέλλες.

Η ίδια έχει δηλώσει, με την ανακοίνωση της απόφασης αποφυλάκισής της, ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα και θα παραμείνει στις Βρυξέλλες για να αποδείξει την αθωότητά της.

Εύα Καϊλή: Μπορεί να μιλά τηλεφωνικά με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι

Ο δικηγόρος της Εύας Καΐλή, Σβεν Μαρί αναφορικά για το αν μπορεί η πελάτισσά του να δει τον σύντροφό της, δήλωσε ότι δεν υπάρχει απαγόρευση αν θέλει να τον δει, ωστόσο, αυτό θα ήταν «δύσκολο, αφού και ο ίδιος βρίσκεται υπό ηλεκτρονική επιτήρηση. «Μπορούν να έχουν επαφή τηλεφωνικά, αλλά όχι να βλέπει ο ένας τον άλλο με φυσική παρουσία».