Latest News

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Γέλια με τα καθυστερημένα ΄΄αποκλειστικά΄΄ στον Πειραιά

 
Κάτω στο λιμάνι μαθαίνουμε πως γελάνε με τα καθυστερημένα ''αποκλειστικά'' σχετικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά στις... επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Το reportaznet.gr είχε γράψει από στις 20 Μαρτίου 2023 το θέμα με τίτλο ''Ποιος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Πειραιά'', αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την πρόταση για τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γαβρίλη  [ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Χαρήκαμε όταν την είδηση επιβεβαιώσαμε από τον ίδιο που έμοιαζε να αιφνιδιάζεται πως το μάθαμε, αλλά περισσότερο θέλαμε να δούμε αντιδράσεις...

 Χαμογελάσαμε όταν αναγνώστες μας πληροφόρησαν πως ένα άλλο τοπικό μέσο περιορισμένης αναγνωρισιμότητας χαρακτήρισε ως αποκλειστικό ανάλογο δημοσίευμα, σχεδόν δύο βδομάδες αργότερα μετά την δική μας ανάρτηση και συγκεκριμένα στις 2 Απριλίου 2023.

 Γελάσαμε όταν μας είπαν μετά πως το μικρό τοπικό site πανηγύριζε, μάλιστα, ότι επιβεβαιώθηκε από την ανακοίνωση που εξέδωσε στις 5 Απριλίου 2023 ο απερχόμενος επικεφαλής της τοπικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί όμως που πέσαμε κάτω από τα γέλια ήταν όταν ρίξαμε μια ματιά στην ανακοίνωση που έγραφε απίστευτα αστεία πράγματα για τις μέρες του απερχόμενου επικεφαλής που μάλλον αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για το νέο υποψήφιο Δήμαρχο στο Δήμο Πειραιά.

Μιλάμε για πολλά γέλια...