Latest News

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Άγριος ξυλοδαρμός 70χρονης από τον γιό της στο Βόλο

 
Για τον άγριο ξυλοδαρμό της 70χρονης μητέρας του κατηγορείται ένας 48χρονος από τον Αλμυρό στον Βόλο, με την ηλικιωμένη να καταλήγει ...στο νοσοκομείο. 

Η 70χρονη, με μώλωπες σε όλο της το σώμα, φέρεται να μίλησε στον Εισαγγελέα για όσα βιώνει από τον γιο της στο σπίτι που μένουν μαζί, αποκαλύπτοντας ότι έχει πέσει ξανά θύμα βίας. Ο 48χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το gegonotanews, αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού.

Με βάση την ίδια πηγή, ο ξυλοδαρμός έγινε το Σάββατο όταν μετά την κατανάλωση αλκοόλ ο 48χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την κλωτσά και να τη χτυπά με τα χέρια του.

Η γυναίκα μόλις μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της κάλεσε την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Από την πλευρά του, ο 48χρονος αρνείται ότι προέβη σε ξυλοδαρμό και ισχυρίστηκε ότι η μητέρα του έχει μια σπάνια δερματική ασθένεια που προκαλεί μωλωπισμούς. Το μόνο που παραδέχτηκε φέρεται να είναι το πρόβλημα του αλκοολισμού.

Σε κάθε περίπτωση, ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και πήρε προθεσμία έως τη Μεγάλη Τετάρτη. Η πρότασή του να μείνει σε ξενοδοχείο μέχρι το δικαστήριο απορρίφθηκε και αποφασίστηκε η κράτησή του.