Latest News

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Επεισοδιακή σύλληψη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας: 25χρονος πήγε να βγάλει όπλο μέσα στο μαγαζί

 Ένας 25χρονος συνελήφθη εχθές τα ξημερώματα καθώς επιχείρησε να βγάλει πιστόλι εντός νυχτερινού κέντρου της Αθήνας κατά τη διάρκεια ...αστυνομικού ελέγχου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησε ελέγχους σε θαμώνες και λοιπούς παρευρισκόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα. Συνολικά ελέγχθηκαν 14 καταστήματα, 20 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν τέσσερα.

Ανάμεσά τους συνελήφθη και ο 25χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος  Δίωξης Εκβιαστών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, κατά την είσοδο των αστυνομικών στο νυχτερινό κέντρο για διενέργεια ελέγχων, ο 25χρονος που είναι αλλοδαπός προσπάθησε να διαφύγει, επιχειρώντας παράλληλα να βγάλει πιστόλι που είχε τοποθετημένο στη ζώνη του στην περιοχή της μέσης.

Άμεσα οι αστυνομικοί απέτρεψαν την επικείμενη κίνηση του και τον ακινητοποίησαν παρά την αντίσταση που προέβαλε και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Από τη σωματική έρευνα, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα επτά φυσιγγίων και ζευγάρι γάντια με κοκάλινη επένδυση. Από περαιτέρω έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • κυνηγετικό όπλο,
  • αεροβόλο πιστόλι,
  • ρόπαλο,
  • 29 φυσίγγια και
  • 4 αμπούλες προωθητικού αερίοΣυνελήφθη 25χρονος σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας - Επιχείρησε να βγάλει όπλο