Latest News

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

ΗΠΑ: Άνοιξε πυρ κατά οχήματος που έστριψε σε λάθος δρόμο και σκότωσε 20χρονη

 
Νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα θανάσιμου τραυματισμού στις ΗΠΑ όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε με την παρέα της βρέθηκε, κατά λάθος, σε δρομάκι ιδιωτικού οικήματος και ο ιδιοκτήτης άνοιξε πυρ σε ...βάρος τους. 

Η 20χρονη Kaylin Gillis ήταν μαζί με άλλα τρία άτομα στο όχημα, όταν βρέθηκαν στον δρόμο του Kevin Monahan, στην περιοχή Χέμπρον της Νέας Υόρκης. 

Όταν ο οδηγός του οχήματος - ένας από τους φίλους της νεαρής - κατάλαβε το λάθος του, άρχισε να αποχωρεί αλλά ο 65χρονος Monahan άρχισε να πυροβολεί και τραυμάτισε την 20χρονη. 


Ο τοπικός σερίφης ενημέρωσε πως η παρέα έψαχνε το σπίτι ενός φίλου και έκανε λόγο για «θλιβερό γεγονός». 

Η περιοχή είναι αγροτική και οι δρόμοι είναι ελάχιστα φωτισμένοι τη νύχτα. Κανείς από τους επιβαίνοντες του οχήματος δεν είχε βγει από το όχημα, ούτε επιχείρησε να εισέλθει στο σπίτι του Monahan, πριν εκείνος πυροβολήσει, προσέθεσε ο ίδιος.

«Είναι πασιφανές ότι δεν υπήρχε καμία απειλή από κανέναν εντός του οχήματος. Δεν υπήρχε λόγος να αισθανθεί ότι απειλείται» τόνισε. 

Ο δράστης αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις Αρχές, ενώ «αρνήθηκε να βγει από το σπίτι για να μιλήσει στους αστυνομικούς». 

Οι οικείοι της θανούσης έχουν ανοίξει μία σελίδα του GoFundMe και συγκεντρώνουν χρήματα για την κηδεία της κι άλλα έξοδα.