Latest News

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ο Ερντογάν έριξε θεμέλια σε ανύπαρκτο νοσοκομείο [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]


 Επικοινωνιακό σόου έστησε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την Παρασκευή στη σεισμόπληκτη περιοχή της Αντιόχειας με την τελετή θεμελίωσης... ανύπαρκτου νοσοκομείου.

Ο Ερντογάν εκθείασε την γρήγορη θεμελίωση του υποτιθέμενου νοσοκομείου λέγοντας ότι «δεν μιλάμε για κατασκευές με άμμο θαλάσσης. Είναι με τσιμέντο με χάλυβα κάνουμε σωστές κατασκευές».

Ωστόσο, όταν τελείωσε η σύνδεση, αποκαλύφθηκε η αλήθεια αφού το μπετόν έπεσε, αλλά χωρίς θεμέλια και σε λίγα τετραγωνικά μέτρα σε ένα μεγάλο άδειο οικόπεδο.

Με τις εικόνες να προκαλούν σάλο στην κοινή γνώμη, το μπετόν που έριξε ο Ερντογάν στα θεμέλια του νοσοκομείου στις 24 Μαρτίου αφαιρέθηκε την επομένη, ενώ στην περιοχή έσπευσαν μηχανήματα για να ξεκινήσουν την εκσκαφή. Κάτι που θα έπρεπε κανονικά να έχει προηγηθεί της θεμελίωσης. 

«Θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί για να προετοιμάσουμε τις πόλεις μας για επερχόμενες καταστροφές το συντομότερο δυνατόν και ειδικότερα θα επιταχύνουμε τη μετατροπή των σχεδίων πόλεων» έλεγε λίγο μετά τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου ο Ερντογάν.