Latest News

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Η Madonna γελά με τα σχόλια για το πρόσωπό της- «Δείτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα, που έφυγε το πρήξιμο της επέμβασης»

Αρχικά, αντέδρασε στα σχόλια για την εμφάνισή της λέγοντας πως πρόκειται για μισογυνισμό και ρατσισμό λόγω ηλικίας. Τώρα, η Madonna φαίνεται πως γελά με τα όσα ειπώθηκαν μετά την παρουσία της στην τελετή... των Grammy

Η σταρ ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της και ένα σχόλιο. «Δείτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που έχει φύγει το πρήξιμο από την επέμβαση, γελάω δυνατά», έγραψε η Madonna. 

Με αυτή την ανάρτηση και τη selfie η «βασίλισσα» της ποπ φαίνεται να απαντά στα σχόλια για το πρόσωπό της, μετά την εμφάνισή της στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy. 

Ήδη, είχε αντιδράσει μέσω Instagram, γράφοντας ότι για μια ακόμη φορά βρέθηκε στο στόχαστρο του μισογυνισμού και του ρατσισμού λόγω ηλικίας. Ο κόσμος που ζούμε, σχολίασε, «αρνείται να υμνήσει γυναίκες μετά την ηλικία των 45 ετών και νιώθει την ανάγκη να τιμωρήσει μια γυναίκα, αν συνεχίζει να είναι αποφασισμένη, να δουλεύει σκληρά και να είναι περιπετειώδης». 

«Ποτέ δεν απολογήθηκα για καμία από τις καλλιτεχνικές επιλογές που έχω κάνει, ούτε για την εμφάνισή μου και τον τρόπο που ντύνομαι και δεν θα το ξεκινήσω τώρα. Τα ΜΜΕ με μειώνουν από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι ένα τεστ και χαίρομαι να πρωτοπορώ, έτσι ώστε όλες να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για όλες τις γυναίκες, τα χρόνια που θα έρθουν», είχε γράψει ακόμη η Madonna σε εκείνη την ανάρτηση.