Latest News

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αν κλείσω τον λογαριασμό μου στο Instagram, μην τηλεφωνήσετε στην αστυνομία [ΒΙΝΤΕΟ]

 Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έστειλε ένα μήνυμα προς τους φαν της που ανησυχούν για εκείνη. Αν κλείσει- ξανά- τον λογαριασμό της στο Instagram, να μην τηλεφωνήσουν... στην αστυνομία. 

Η σταρ φαίνεται πως αναφερόταν στο γεγονός πως θαυμαστές της που ανησύχησαν πρόσφατα, τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση, επειδή η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram, μία κίνηση που έχει κάνει αρκετές φορές. 

Σε νέο βίντεο που δημοσίευσε, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δείχνει διάφορα ρούχα στην κάμερα. Κάποια στιγμή, λέει: «Παιδιά, θέλω να ξέρετε, αν κλείσω ποτέ τον λογαριασμό μου στο Instagram, μην τηλεφωνήσετε στην αστυνομία». 

Οι ανήσυχοι φαν της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που «ξέφυγαν»

Στα τέλη Ιανουαρίου, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκλεισε για μία ακόμη φορά τον λογαριασμό της στο Instagram. 

Κάποιοι θαυμαστές της ανησύχησαν για την τραγουδίστρια και άρχισαν να τηλεφωνούν στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ. Τελικά, ένστολοι πήγαν στο σπίτι της και διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. 

Λίγα 24ωρα αργότερα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για αυτό το γεγονός, λέγοντας πως τα πράγματα «ξέφυγαν» και ζήτησε από τους θαυμαστές της να σεβαστούν την προσωπική ζωή της. 

Σε ανάρτηση στο Twitter, χαρακτήρισε «φάρσα» τα τηλεφωνήματα προς τις αρχές. «Αγαπώ και λατρεύω τους θαυμαστές μου, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν και παραβιάστηκε η προσωπική μου ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων σε εκείνο το tweet. 

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη ζωή μου, ελπίζω πραγματικά ότι το κοινό και οι θαυμαστές μου, για τους οποίους νοιάζομαι τόσο πολύ, μπορούν να σεβαστούν την ιδιωτική μου ζωή», σημείωνε ακόμη.