Latest News

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Πυροβομισμοί στη Νέα Ιωνία: Κοντά στη σύλληψη των δραστών η ΕΛΑΣ - «Κλειδί» το πολυτελές αυτοκίνητο έξω από το μαγαζί

 Την άκρη του νήματος σχετικά με τους εμπλεκόμενους στο θανατηφόρο συμβάν με πυροβόλο όπλο τα ξημερώματα στη Νέα Ιωνία αναζητά... η αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα μέλη μιας παρέας επτά Αλβανών που κάθονταν στην καφετέρια άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται μεταξύ τους.

Μετά από λίγα λεπτά, ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν ομοεθνή τους, ο οποίος, όμως, δεν είχε σχέση με την παρέα και βρισκόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος.

Σημειώνεται, ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην καφετέρια βρήκαν έξι κάλυκες

Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, η ΕΛΑΣ φέρεται να είναι πολύ κοντά στα ίχνη των δραστών, καθώς εγκαταλείποντας πανικόβλητοι το μαγαζί, άφησαν ένα από τα πολυτελή οχήματα έξω από την καφετέρια.

Αυτό το στοιχείο, σε συνδυασμό με τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τα χαρακτηριστικά τους, κάνει τις Αρχές να εκτιμούν ότι η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου.

Το θύμα πήγε απλά να δει ποδόσφαιρο

Την ίδια στιγμή, σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι το θύμα της αιματηρής επίθεσης αποτελεί «παράπλευρη» απώλεια και δεν αποτελούσε στόχο της ομάδας των Αλβανών.

Ο άτυχος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου αναζητούνται, φαίνεται ότι βρέθηκε στο μαγαζί για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άνδρας που πυροβολήθηκε ήταν ζωντανός πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κάτοικος της περιοχής, ενώ βρισκόταν ξαπλωμένος στο πάτωμα της καφετέριας, μία κοπέλα τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια, με τον άνδρα να απαντά ότι είναι καλά.

Το θύμα της επίθεσης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.