Latest News

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίζεται σήμερα στο ΣΕΦ- Ελεύθερη η είσοδος για το κοινό [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Παρέλαση αθλητικών αστέρων έχει ξεκινήσει από χθες στο ΣΕΦ καθώς διεξάγεται  το 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ...κλειστού στίβου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά την κορυφαία επίδοση στα 8,41μ στο Λιεβέν θα αγωνιστεί σήμερα στο ΣΕΦ μπροστά στο ελληνικό κοινό που αναμένεται να συρρεύσει για να απολαύσει από κοντά τον αθλητή. Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει μπει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του πριν το Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:35.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από απόφαση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, οι αθλητές οι οποίοι μετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα μετέχουν απευθείας στον τελικό του αγωνίσματός τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Αυτοί είναι οι Μϊλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής και Νικόλ Κυριακοπούλου.

Ήδη από την χθεσινή, πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο ΣΕΦ η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 3.000μ. έκανε 12.18.26 (ΠΡΓ), ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ σημείωσε 5,86μ. (ΠΡΑ), η Νικολέτα Μιχαηλίδου στο ύψος, 1,84μ., ο Γιάννης Γκάρτσιος στο τριπλούν 15,28μ. (όριο Ευρωπαϊκό Κ20) και ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν 16,52μ. (17η νίκη στον κλειστό)

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγωνισμάτων εδώ.