Latest News

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Απολύθηκε η νοσηλεύτρια που φέρεται να έδινε ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά δημοτικού

 Απολύθηκε από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας, η 50χρονη νοσηλεύτρια που σύμφωνα με καταγγελία, έδινε ζελεδάκια με υπνωτικό σε... παιδιά δημοτικού.

Η νοσηλεύτρια απολύθηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Φλώρινα.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε, προ ημερών, όταν μία επιμελήτρια του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας αντιλήφθηκε ότι η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια έδινε κρυφά στα παιδιά της δομής, φυτικά ζελεδάκια τα οποία βοηθούν στον ύπνο. 

Ωστόσο, τα συγκεκριμένα δεν υπήρχαν στο φαρμακείο του κέντρου. Η επιμελήτρια κατήγγειλε το συμβάν στον υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας της δομής, ο οποίος  με την σειρά του συνομίλησε με τα παιδιά.

Τα παιδιά φέρεται να επιβεβαίωσαν το γεγονός και ξεκίνησε σχετικός έλεγχος.

Την ίδια ώρα, η Δόμνα Μιχαηλίδου εξέφρασε έντονο προβληματισμό για το γεγονός ότι λείπουν από το φαρμακείο της δομής ψυχιατρικά φάρμακα. 

«Εμένα ακόμη πιο πολύ με ανησυχεί πού πήγαν αυτά τα δεκάδες φάρμακα, τα οποία δεν έχουν καταγραφεί», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην EΡΤ.

Η νοσηλεύτρια από την πλευρά της δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση για τις καταγγελίες, ενώ αρκέστηκε να πει ότι τις επόμενες ώρες θα μιλήσει για όλα ο δικηγόρος της.