Latest News

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Λονδίνο: Ποδοπατήθηκαν σε συναυλία (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Οχτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν- από τους οποίους οι τέσσερις είναι σε κρίσιμη κατάσταση- όταν μεγάλο πλήθος επιχείρησε να μπει διά της βίας σε συναυλιακό χώρο ...του Λονδίνου

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Νιγηριανού καλλιτέχνη Αsake, στο O2 Academy. Η αστυνομία κλήθηκε εκεί περίπου στις 21:35 το βράδυ της Πέμπτης, έπειτα από αναφορές ότι μεγάλος αριθμός ανθρώπων προσπαθούσαν να μπουν διά της βίας. 

Στο σημείο βρήκαν πολλούς τραυματισμένους. Από τους οχτώ που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, οι τέσσερις παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση. 

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει εκατοντάδες ανθρώπους να στριμώχνονται και να προσπαθούν να μπουν στον συναυλιακό χώρο. 

Η συναυλία του Asake διακόπηκε δέκα λεπτά αφότου ο καλλιτέχνης είχε εμφανιστεί στη σκηνή. Στη συνέχεια, άλλο άτομο ανέβηκε και ανακοίνωσε ότι η συναυλία σταματά επειδή παραβιάστηκε η πόρτα. 

«Έχουμε 3.000 ανθρώπους που έχουν σπάσει την πόρτα και λόγω ασφάλειας η αστυνομία μας ζήτησε να σταματήσουμε το σόου. Σας ζητούμε συγγνώμη. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με εμάς», συμπλήρωσε. 

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει συλλήψεις, αλλά η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και κάλεσε τους αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με τις αρχές.