Latest News

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Το μήνυμα του Πελέ για τον τελικό του Μουντιάλ: «Σίγουρα ο Ντιέγκο χαμογελά τώρα»

 Ο Πελέ έσπευσε να συγχαρεί την Αργεντινή, για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στο Μουντιάλ 2022, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Λιονέλ Μέσι, τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά και τον... Ντιέγκο Μαραντόνα. 

«Συγχαρητήρια Αργεντινή! Σίγουρα ο Ντιέγκο χαμογελά τώρα», έγραψε στο Instagram ο θρύλος του ποδοσφαίρου, μετά την κατάκτηση του τρίτου παγκόσμιου τίτλου, έπειτα από έναν συγκλονιστικό τελικό στο Κατάρ, κόντρα στη Γαλλία. «Σήμερα το ποδόσφαιρο συνεχίζει να λέει την ιστορία του, όπως πάντα, με συναρπαστικό τρόπο. Ο Μέσι κατακτά το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως άξιζε η πορεία του», επεσήμανε ο Πελέ, συμπληρώνοντας «Ο αγαπημένος φίλος μου Εμπαπέ σκοράρει τέσσερα γκολ σε έναν τελικό», για τον Γάλλο που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ 2022. 

«Είναι δώρο να παρακολουθούμε αυτό το θέαμα, για το μέλλον του ποδοσφαίρου μας. Και δεν θα μπορούσα να μην συγχαρώ το Μαρόκο για την απίστευτη πορεία του. Είναι υπέροχο να βλέπεις την Αφρική να λάμπει», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στην ομάδα που έφτασε στον μικρό τελικό, όπου ηττήθηκε από την Κροατία. 

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα ο Πελέ βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο, καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο.