Latest News

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Μαντόνα: Η νέα της ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις [ΒΙΝΤΕΟ]

 Aντιδράσεις στους followers της προκάλεσε για ακόμα μια φορά η Μαντόνα με αφορμή ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό... στο Instagram.

Στον εν λόγω βίντεο, η βασίλισσα της ποπ απεικονίζεται ντυμένη με δαντελωτά μαύρα εσώρουχα, ενώ κοιτά σαγηνευτικά την κάμερα.

Το κλιπ δελιχνει αρχικά τη Μαντόνα να παίζει με τον φακό υπό τους ήχους του τραγουδιού Santa Baby της Eartha Kitt ενώ, τεελιώνει με μια φωτογραφία της μαζί με τα τέσσερα παιδιά της.

Στην εικόνα, η τραγουδίστρια ήταν καλυμμένη με ένα χνουδωτό μπουφάν και ένα σκουφάκι του Άγιου Βασίλη, ενώ πόζαρε με τα παιδιά David, 17 ετών, Mercy, 16 ετών, Stelle, 10 ετών, και Estere, 10 ετών.

Η ανάρτηση συγκέντρωσε γρήγορα εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, προκαλώντας αμέσως αρνητικά σχόλια, με πολλούς ακόλουθούς της να αναρωτιούνται γιατί η Μαντόνα επέλεξε να συνδυάσει πλάνα με εσώρουχα σε μια κατά τα άλλα οικογενειακή φωτογραφία.

«Αισθάνομαι άβολα», σχολίασε κάποιος κάτω από το βίντεο.

«Ποιος την αφήνει να το κάνει αυτό;» αναρωτήθηκε κάποιος άλλος,τ η στιγμή που ένας άλλος follower βρήκε το βίντεο ανατριχιαστικό.

Ωστόσο, η ίδια δεν έδωσε καμιά απάντηση στους haters της.