Latest News

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Μουντιάλ 2022: Σήμερα ο μικρός τελικός- Το Μαρόκο κόντρα στην Κροατία

 Το Μαρόκο και η Κροατία διεκδικούν σήμερα την τρίτη θέση στο Μουντιάλ 2022, στον μικρό τελικό της διοργάνωσης στο Κατάρ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για δεύτερη φορά στο πλαίσιο αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου, ματς στο οποίο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, δίχως να σημειωθεί γκολ (0-0). 

Στα ημιτελικά, η Γαλλία ήταν εκείνη που έβαλε «φρένο» στην εντυπωσιακή πορεία του Μαρόκου- που έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάσει σε αυτή τη φάση Μουντιάλ- ενώ οι Κροάτες αποκλείστηκαν από την Αργεντινή. 

Πέρα από την αναμέτρησή τους στην πρεμιέρα, το Μαρόκο και η Κροατία έχουν αναμετρηθεί άλλη μία φορά στο παρελθόν, το 1996 στον ημιτελικό του «King Hassan II International Cup». Τότε, οι Κροάτες επικράτησαν στα πέναλτι. 

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ 2022 θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:00, όταν θα τεθούν αντιμέτωπες η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και η Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ.