Latest News

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Αυτοκτονία 16χρονου στο Π. Φάληρο: Τα τελευταία λόγια του – Τι εκτιμά η αστυνομία για την τραγωδία

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά στο Παλαιό Φάληρο του 16χρονου ο οποίος, χθες το μεσημέρι, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας το όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα ο ...πατέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 ώστε να ενημερώσει για την πράξη του.

«Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω», φέρεται να ήταν τα λόγια που είπε πριν αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 16χρονος είχε μετακομίσει με την οικογένειά του από την Ελβετία στην Αθήνα πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο λόγος ήταν η εργασία του πατέρα του στον οποίο ανατέθηκε ένα σημαντικό πόστο το οποίο επιθυμούσε αρκετά να αναλάβει.

Ωστόσο, το παιδί δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στη νέα ζωή του και στη καθημερινότητα στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να αναπτύξει ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, το παιδί φαίνεται να παρακολουθούσε ειδικός (ψυχολόγος) σε μια προσπάθεια να το βοηθήσει.

Το τραγικό περιστατικό έχει «μουδιάσει» τους γείτονες της οικογένειας. Όλοι κάνουν λόγο για ένα ευγενικό παιδί το οποίο, όμως, όπως φαίνεται βασανιζόταν και δεν μπορούσε να βοηθηθεί.

«Είναι μια τραγωδία, έχω σοκαριστεί. Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι, ήταν ένα ευγενέστατο παιδί. Προσπαθώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω», φέρεται να είπε γείτονας.