Latest News

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Super League: Ισόπαλο το ντέρμπι (1-1) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός με πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 1-1 τον Ολυμπιακό που είχε προηγηθεί με τον Μπιέλ στο 84' και παρέμεινε χωρίς ήττα στην κορυφή... της βαθμολογίας.



Έπειτα από ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής.

Έτσι, οι «πράσινοι» διατήρησαν το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα και την διάφορα των 10 βαθμών που τους χωρίζει από τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο καθώς παράγοντες του Ολυμπιακού και ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναλώθηκαν σε αντεγκλήσεις στο φινάλε της αναμέτρησης.

Μετά από ένα ισορροπημένο παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήταν συνολικά καλύτερος στην επανάληψη και κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 στο 84΄με τον Μπιελ να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ.

Όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός θα φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο αλλά κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι έπειτα από μαρκάρισμα του Άβιλα στον Ιωαννίδη. Ο Σποράρ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έτσι, διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Σάντσες (46’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Τσέριν (86’ Ιωαννίδης), Πέρεθ, Μπερνάρ, Παλάσιος (53’ Κουρμπέλης), Σπόραρ, Βέρμπιτς (78’ Βαγιαννίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονθάλεθ /4-2-3-1): Πασχαλάκης, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Μασούρας (76’ Βρουσάι), Ροντρίγκες (84’ Φορτούνης), Μπιέλ (93’ Μπόουλερ), Μακαμπού (75’ Ελ Αραμπί).