Latest News

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Ποιος πρώην παίκτη reality συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

Χειροπέδες για κατοχή ναρκωτικών σε έναν γνωστό πρώην παίκτη reality πέρασαν οι αστυνομικοί, μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του στη... Λεπτοκαρυά Κατερίνης.

Ο Αλέξανδρος Κολυβάς έπεσε στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τρίτης και πλέον αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών καθώς τα 235 γραμμάρια της “λευκής κυρίας” βρέθηκαν στο leasing όχημα στο οποίο επέβαινε.O άνδρας κρατείται στην Ασφάλεια Κατερίνης και σήμερα πρωί της Τετάρτης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε λάβει μέρος σε reality show της ελληνικής τηλεόρασης πριν λίγα χρόνια.



Από το ίδιο reality, μια άλλη παίκτρια είχε απασχολήσει τις Αρχές για κατοχή ναρκωτικών τον Σεπτέμβριο του 2021 και αποφυλακίστηκε τον περασμένο Μάιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο του γνωστού πρώην παίκτη reality στη Λεπτοκαρυά Κατερίνης και βρήκαν σε ντουλαπάκι ποσότητα κοκαΐνης .

Σύμφωνα με τη γενική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, σε αστυνομικό έλεγχο με τη συνδρομή και αστυνομικών του αστυνομικού τμήματος Δίου – Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε έρευνα του οχήματος που επέβαινε ο 36χρονος, στο οποίο εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν, ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε, όπως επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 2.055 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του.


Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν συμπαίκτης στο ίδιο reality show της ελληνικής τηλεόρασης, με την πρώην παίκτρια που είχε απασχολήσει τις Αρχές τον Σεπτέμβριο του 2021 για κατοχή του ίδιου ναρκωτικού και αποφυλακίστηκε τον περασμένο Μάιο.