Latest News

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Ο Νικ Νόλτε απαντά για τον καβγά με την Τζούλια Ρόμπερτς: «Με είπε αηδιαστικό» [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες, ο Νικ Νόλτε σχολίασε την φερόμενη διαμάχη μεταξύ τους στα παρασκήνια με την Τζούλια Ρόμπερτς στα γυρίσματα του «I Love Trouble», την δεκαετία... του '90.

«Ήταν παράλογο αυτό που περάσαμε», παραδέχθηκε ο 81χρονος ηθοποιός στο Insider, όπου μίλησε με αφορμή τη νέα του ταινία «Rittenhouse Square».

Ο Νικ Νόλτε απαντά για τον καβγά με την Τζούλια Ρόμπερτς- Τον αποκάλεσε «αηδιαστικό»
 Φωτ.: Buena Vista Social

Σε συνέντευξη στους New York Times το 1993, πριν την κυκλοφορία του «I Love Trouble», η Τζούλια Ρόμπερτς κατηγόρησε τον Νικ Νόλτε ότι είχε ενοχλητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

«Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα, κατά κάποιον τρόπο κάναμε δύσκολη ο ένας την ζωή του άλλου, και φυσικά εκνευρίζαμε πολύ ο ένας τον άλλο», είπε η διάσημη ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για τη φήμη του συμπρωταγωνιστή της ότι συμπεριφερόταν άκομψα στα γυρίσματα.

Ενώ μπορεί να είναι «απόλυτα γοητευτικός και πολύ καλός», συνέχισε η Τζούλια Ρόμπερτς, «είναι επίσης εντελώς αηδιαστικός». «Θα με μισήσει που το λέω αυτό, αλλά φαίνεται σαν να κάνει τα πάντα για να απωθεί τον κόσμο», πρόσθεσε.Ο Νικ Νόλτε απαντά για τον καβγά με την Τζούλια Ρόμπερτς- Τον αποκάλεσε «αηδιαστικό»

 Ο Nick Nolte στην πρεμιέρα του «Angel Has Fallen», στο Λος Άντζελες, τον Αύγουστο του 2019. Φωτ.: EPA/NINA PROMMER

Εκείνη την εποχή, ο Νικ Νόλτε φέρεται να απάντησε λέγοντας στους Los Angeles Times: «Δεν είναι ωραίο να αποκαλείς κάποιον "αηδιαστικό". Αλλά [η Τζούλια] δεν είναι καλός άνθρωπος. Όλοι το ξέρουν αυτό».

Οι εκατέρωθεν δηλώσεις παραήταν δραματικές και φυσικά έρχονταν σε πλήρη αντίφαση με την ρομαντική κωμωδία, όπου πρωταγωνιστούσαν και υποδύονταν δυο αντίπαλους δημοσιογράφους από το Σικάγο που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να καταπολεμήσουν τη διαφθορά.

Ωστόσο φαίνεται πως ο Νικ Νόλτε δεν κρατάει πλέον καμία κακία για την πρώην συμπρωταγωνίστριά του. Όταν ρωτήθηκε αν «έθαψε το τσεκούρι» -μια φράση που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί για την συμφιλίωση- ο ηθοποιός απάντησε: «Όχι, δεν το έθαψα. Αν και είναι θαμμένο».

Ανέλαβε επίσης το δικό του μερίδιο ευθύνης για την φερόμενη διαμάχη στα γυρίσματα. «Ήταν εν μέρει δικό μου λάθος και λίγο δικό της», παραδέχθηκε. «Η Τζούλια παντρεύτηκε στην αρχή αυτής της ταινίας και ήταν ένα από αυτά τα πράγματα που προσέγγισα λάθος».Ο Νικ Νόλτε απαντά για τον καβγά με την Τζούλια Ρόμπερτς- Τον αποκάλεσε «αηδιαστικό»

 Η Julia Roberts στην πρεμιέρα της ταινίας «Ticket To Paradise», στο Regency Village Theatre, τον Οκτώβριο του 2022. Φωτ.: EPA/CAROLINE BREHMAN

Ο Νικ Νόλτε αναφερόταν στον γάμο της Τζούλια Ρόμπερτς, το 1993, με τον Λάιλ Λόβετ, ο οποίος κατέληξε σε διαζύγιο λιγότερο από δύο χρόνια αργότερα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Ντάνι Μόντερ, έναν εικονολήπτη που γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «The Mexican» το 2000 και με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά: τα δίδυμα Hazel και Phinnaeus, που γίνονται 18 αυτόν τον μήνα, και τον 15χρονο Henry.