Latest News

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

«Πόλεμος» στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι συμπαίκτες του Ρονάλντο θέλουν να φύγει άμεσα

 Στα «βράχια» η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την εκρηκτική συνέντευξη του Πορτογάλου κατά την οποία ...εξαπέλυσε δριμεία κριτική σε βάρος τους, αλλά και κατά του προπονητή, Έρικ Τεν Χαχ

Η αίσθηση που κυριαρχεί μεταξύ των μελών της ομάδας είναι πως θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσει άμεσα ο Ρονάλντο. Θέλουν, μάλιστα, να φύγει ενώ είναι σε εξέλιξη το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ώστε να μην επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ. 


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο ποδοσφαιριστής επέκρινε τη στάση των νέων παικτών της ομάδας λέγοντας πως μόνο ο συμπατριώτης του Ντιόγκο Ντάλοτ προορίζεται για μεγάλη καριέρα στο κορυφαίο επίπεδο. 

«Η όρεξή τους είναι διαφορετική. Νομίζω ότι τα πράγματα τούς έρχονται πιο απλά, τα πάντα είναι απλά, δεν υποφέρουν και δεν τους ενδιαφέρει» είπε.

«Εάν μου πεις τι βλέπω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορώ να αναφέρω, πιθανότατα, τον Ντιόγκο Ντάλοτ. Είναι νέος, αλλά είναι πολύ επαγγελματίας και δεν έχω αμφιβολίες πως θα έχει μακροζωία στο ποδόσφαιρο». 

Στην ίδια συνέντευξη επιβεβαίωσε πως ήταν πολύ κοντά στον να υπογράψει με την Μάντσεστερ Σίτι πριν επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ, ενώ επέκρινε και την απόφαση του συλλόγου να απολύσει τον τέως προπονητή Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Οι δηλώσεις του αυτές αλλά και η «καυστική» στάση του έναντι του Έρικ Τεν Χαχ, ερμηνεύτηκε ως «προδοσία» από τους συμπαίκτες του. 

Ο Ραφαέλ Βαράν, ήταν από τους πρώτους που πήραν θέση για το ζήτημα. «Φυσικά, μας επηρεάζει. Παρακολουθούμε αυτά που συμβαίνουν.  Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε την κατάσταση κατά τον δικό μας τρόπο και δεν εμπλεκόμαστε πάρα πολύ» είπε και συμπλήρωσε πως κάθε τι πρέπει να αντιμετωπίζεται σε συλλογικό πλαίσιο.