Latest News

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Στην Ευελπίδων ο «βιαστής με το τατουάζ» -Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας που γλίτωσε τελευταία στιγμή

 Στα Δικαστήρια έφτασε πριν από λίγο ο επονομαζόμενος «βιαστής με το τατουάζ», ο οποίος κατηγορείται για βιασμό μιας γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο και απόπειρα βιασμού μιας άλλης γυναίκας στην... ίδια περιοχή.

Ο άνδρας είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της αρπαγής και της απόπειρας βιασμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 45χρονος ομολόγησε τις πράξεις του στους αστυνομικούς, λέγοντας ότι προηγουμένως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ και δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του.

Υποστήριξε ακόμα ότι φοβήθηκε όταν είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση και γι' αυτό διέφυγε στην Αλβανία.

Η αστυνομία ερευνά μία ακόμα καταγγελία γυναίκας στην Ασφάλεια Κηφισιάς που αναφέρει ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον 45χρονο με χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αναγνώρισε το τατουάζ από φωτογραφίες που είδε.

Παράλληλα, ερευνάται και η καταγγελία μιας 67χρονης γυναίκας στο Λουτράκι που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 45χρονο το καλοκαίρι του 2021.

Η αστυνομία έχει ζητήσει δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις με δράστη τον συλληφθέντα.

Βιαστής με τατουάζ: Η συγκλονιστική περιγραφή της κοπέλας που γλίτωσε

Η περιγραφή της νεαρής κοπέλας που γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα χέρια το βιαστή του Παλαιού Φαλήρου είναι αποκαλυπτική.

Περιγράφει με λεπτομέρειες τη στιγμή που ο 45χρονος την απειλούσε, βάζοντας της ένα μεταλλικό αντικείμενο στα πλευρά και απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει, αλλά και το πώς γλίτωσε το βιασμό της την τελευταία στιγμή.

Τα λεπτά ήταν για αυτήν αιώνας και η αγωνία της είχε φτάσει στο κατακόρυφο όταν είδε ξαφνικά τον επίδοξο βιαστή του Παλαιού Φαλήρου να εισβάλει στο αυτοκίνητο της και να την απειλεί.

Η ψυχραιμία ήταν το στοιχείο που την έσωσε ενώ τα όσα είπε στους αστυνομικούς «ξεκλείδωσαν» το βασικό στοιχείο για την ταυτοποίηση του βιαστή.