Latest News

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Σκότωσε τη σύζυγό του με βαριοπούλα και αυτοκτόνησε

Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετώπιζε ο 82χρονος δράστης της νέας γυναικοκτονίας που σημειώθηκε  στην Μπούκα Μεσσηνίας...την Τρίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας που δολοφόνησε τη γυναίκα του με μια βαριοπούλα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με μαχαίρι είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να δώσει τέλος στη ζωή του. Τα παιδιά του ζευγαριού, που έχουν δώσει κατάθεση στις Αρχές, επιβεβαίωσαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο 82χρονος, κάνοντας λόγο για απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Την ώρα που κοιμόταν δέχτηκε τα δολοφονικά χτυπήματα του συζύγου της η 61 ετών γυναίκα, όπως διαπιστώθηκε κατά την αυτοψία του ιατροδικαστή, στο σπίτι της οικογένειας στην Μπούκα. Οι λεπτομέρειες πίσω από το άγριο έγκλημα προκαλούν φρίκη. Ο γυναικοκτόνος επιστράτευσε μια βαριοπούλα και κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας, η οποία δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έχασε τη ζωή της ενώ βρισκόταν ακόμα στο κρεβάτι. Αμέσως μετά ο 82χρονος, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, έδωσε τέλος και στη δική του ζωή, κόβοντας το λαιμό του. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τρίτης, το ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας επισκέφτηκε το σπίτι στη Μεσσήνη, καθώς οι γονείς του δεν έδιναν σημεία ζωής και ήρθε αντιμέτωπος με το σοκαριστικό θέαμα.