Latest News

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Μουντιάλ 2022: Ποια είναι τα φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες - Αναλυτικά οι αποδόσεις

 Πλησιάζει πλέον η έναρξη του Μουντιάλ 2022 που θα διεξαχθεί ...στο Κατάρ. 

Συγκεκριμένα, η έναρξη αναμένεται στις 20 Νοεμβρίου και ο τελικός θα διεξαχθεί 18 Δεκεμβρίου με τις στοιχηματικές εταιρείες να προβλέπουν ήδη τη χώρα που θα κερδίσει το τρόπαιο. 

Οι κλιματικές συνθήκες που επικρατούν στο Κατάρ αναμένεται να παίξουν και αυτές τον ρόλο τους στην απόδοση των ποδοσφαιριστών καθώς πρόκειται για την πρώτη φορά στην ιστορία του Μουντιάλ που διοργανώνεται στη Μέση Ανατολή και την Αραβική Χερσόνησο όπου οι θερμοκρασίες είναι υψηλές. Αυτός είναι και ο λόγος που διεξάγεται χειμώνα.

Ωστόσο, το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθεί στη μέση της σεζόν, καθιστά επίσης άγνωστο αν οι ποδοσφαιριστές θα είναι σε πλήρη φόρμα.

Επί του παρόντος οι στοιχηματικές εταιρείες δείχνουν πρώτη τη Βραζιλία. Αν η λατινοαμερικάνικη χώρα τα καταφέρει θα είναι η 6η φορά που θα κατακτήσει τρόπαιο στη διοργάνωση. 

Η Γαλλία που είναι δεύτερη στις αποδόσεις, αν και είναι η κάτοχος του τίτλου, θα είναι μάλλον απίθανο να επαναλάβει τον άθλο του 2018, καθώς πέρσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έδειξε ότι δεν είναι στην ίδια κατάσταση, παρόλο που έχει στη διάθεσή της τον Κιλιάν Εμπαπέ. 

Στην τρίτη θέση φιγουράρει η Αγγλία με αισθητή διαφορά απόδοσης από τους δύο πρώτους. Επίσης αρκετά ψηλά στοιχηματικά είναι η Αργεντινή. Διαθέτει μια αρκετά ισορροπημένη και δυνατή σε όλες τις γραμμές ομάδα, ενώ το ότι θα είναι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λιονέλ Μέσι που είναι σε αρκετά ώριμη ηλικία, ίσως λειτουργήσει θετικά στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, για να κατακτήσει το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή του μεγάλου άσου της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

  1. Βραζιλία 6.00
  2. Γαλλία 6.00
  3. Αγγλία 8.50
  4. Αργεντινή 8.50
  5. Ισπανία 10.00
  6. Γερμανία 11.00
  7. Ολλανδία 15.00
  8. Πορτογαλία 16.00
  9. Βέλγιο 17.00