Latest News

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δεύτερη σύλληψη μετά τα νέα εντάλματα – Ψάχνουν άλλους δύο

Σε μία ακόμη σύλληψη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, προχώρησε η αστυνομία, μετά την έκδοση των τεσσάρων νέων ενταλμάτων που ...εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 39χρονο άνδρα κάτοικο του Αμαρουσίου, ο οποίος έχει και ένα παιδί 9 ετών. Νωρίτερα, η αστυνομία συνέλαβε και έναν 35χρονο άνδρα, άγαμο, που διαμένει στα δυτικά προάστια και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε δύο συλλήψεις εκ των νέων προσώπων που έχει δείξει ως βιαστές της η 12χρονη, μετά την συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε την Τρίτη η ανήλικη, παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος δεν είναι μεταξύ των ανδρών που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται, ότι τα τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από την ανακρίτρια, με τη σύμφωνο γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής. Aναζητούνται οι υπόλοιποι δύο, ηλικίας έως 50 χρόνων, «υψηλά αμειβόμενοι ιδιωτικοί υπάλληλοι», όπως τους χαρακτηρίζουν αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις φέρονται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι αρνούμενοι όμως ότι το είχαν συναντήσει.

Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπα τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Πλέον, συνολικά οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι δέκα ενώ οι έρευνες των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι νέοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής το οποίο τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν πάρει το δρόμο της φυλακής συνολικά έξι άτομα μεταξύ των οποίων ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος καθώς και η μητέρα της 12χρονης.