Latest News

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Ένα smart πήρα από τους Singles, τίποτα άλλο. Ποτέ δεν κυνηγούσα τα λεφτά»

 Η ηθοποιός Σάννυ Χατζηαργύρη μίλησε στο ΕΓΩ  για την επιτυχία της σειράς Singles τονίζοντας ότι ουδέποτε κυνήγησε ...τα χρήματα.

Αισθανθήκατε ποτέ τον ρόλο της Λίλας από τους Singles σαν βάρος;

Ναι βέβαια το αισθάνθηκα σαν βάρος, δεν θα πω ψέματα. Αυτός ο ρόλος μου έδωσε πολλή χαρά κι υπήρξα τυχερή που τον είχα, αλλά σίγουρα είχε και την άλλη πλευρά την πιο σκοτεινή. Πριν την Λίλα έκανα 10 χρόνια θέατρο και δραματικούς ρόλους και μετά υπήρχε μόνο αυτό. Πιστεύω όμως ότι το διαχειρίστηκα αρκετά καλά και δεν ενέδωσα σε αντίστοιχους ρόλους στο θέατρο ή στην τηλεόραση, απλά για να υπάρχω.

Θα ήσασταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο να γίνουν οι Singles remake ή ταινία;

Αν υπήρχε ένας φοβερός σεναριακός λόγος που θα έδινε τρομερό καλλιτεχνικό ενδιαφέρον στο να ξαναδούμε αυτούς τους χαρακτήρες μαζί, θα το έκανα. Μόνο έτσι αν με ρωτάς θα είχε κι επιτυχία με την καλή έννοια. Αν και το βλέπω δύσκολο, μπορεί και να συμβεί, δεν το αποκλείω.

Ζήσατε τις καλές εποχές της τηλεόρασης, βγάλατε τότε πολύ καλά χρήματα;

Όχι. Το ότι έκανα μια σειρά δεν λέει κάτι. Τον πρώτο χρόνο δεν ξέραμε ότι θα κάνει επιτυχία, άντε το δεύτερο λίγο καλύτερα να ήταν τα οικονομικά. Τρίχες κατσαρές. Ένα smart πήρα από τους Singles, τίποτα άλλο. Κι αυτό όμως κάτι είναι. Ποτέ μου δεν κυνηγούσα τα λεφτά, για αυτό είμαι ευγνώμων που έχω το smart.

Ζει χωρίς κινητό

«Πριν από 8 χρόνια αποφάσισα να ακολουθήσω έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σφαιρικά και είδα ένα ντοκιμαντέρ που έλεγε πολύ άσχημα πράγματα για την κινητή τηλεφωνία. Έτσι αποφάσισα να αφήσω το κινητό. Τότε δεν είχαμε εθιστεί, οπότε για μένα δεν ήταν κάτι δύσκολο» δήλωσε στην ίδια συνέντευξη. 

«Είναι πιο εύκολη η καθημερινότητα χωρίς κινητό. Κατ’ αρχάς να εξηγήσω γιατί πολλοί τρελαίνονται που το ακούν, ότι έχω σταθερό τηλέφωνο και αν δεν είμαι εκεί για να το σηκώσω, υπάρχει τηλεφωνητής έτσι ώστε όλοι μπορούν να μου αφήσουν μήνυμα και να τους πάρω πίσω. Ακόμα και για τα social media, έχω υπολογιστή, δεν ζω στη σπηλιά. Απλά με αυτόν τον τρόπο εσύ αποφασίζεις πότε θα πας στον υπολογιστή, δεν έχεις πάνω σου συνέχεια το κινητό να σου κάνει διάσπαση προσοχής και πολλά άλλα που σιγά σιγά ο κόσμος έχει αρχίσει να διαισθάνεται ότι συμβαίνουν».