Latest News

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με την πρώην νικήτρια του GNTM [ΒΙΝΤΕΟ]

 Ένα βίντεο ντοκουμέντο, από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη η πρώην νικήτρια του GNTM Κυβέλη Χατζηευστρατίου, είδε το φως ...της δημοσιότητας.

Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/10) στη διασταύρωση των οδών Πιπίνου και Αριστοτέλους στο κέντρο της Αθήνας, με το μοντέλο να παρασέρνει και να σκοτώνει με το αυτοκίνητό της έναν 60χρονο μοτοσικλετιστή.

Νωρίτερα το μοντέλο αφέθηκε ελέυθερο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας για τις συνθήκες του τροχαίου.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα έγιναν, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν η 20χρονη, κινούμενη με το αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι και παρέσυρε ενα μηχανάκι το οποίο κινούνταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Ο 63χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Το μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τέσσερα από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο γύρισε ανάποδα, ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα